Persoonlijke groei Coaching - Lifecoaching

Energie coaching & heling
Haarlem

Energie coaching & heling - Wanneer je zoekt naar manieren om anders om te ga met je energie, deze beter te verdelen en te leven vanuit je hart

Energetische coaching is een vorm van individuele begeleiding bij levensvragen. Wat is de betekenis voor jou van wat je overkomt en van hoe je je voelt? Wat kan je ermee? En wat niet? En wat vertelt dát je?

Ik werk daar waar het leven je uitdaagt om te ontwikkelen. Dit doe ik door middel van therapie-vormen die aanvullend zijn aan bijvoorbeeld psychotherapie, zoals healing, visualisatie en imaginatie, en door reflectiegesprekken.

Onderwerpen kunnen zijn:

  • omgaan met moeilijke situaties/gebeurtenissen
  • vragen rondom ouderschap/moederschap
  • burnout en stress
  • omgaan met de eigen gevoeligheid
  • lekkerder in je vel komen
  • steviger in je schoenen staan 

Door de energie behandelingen komt je energieveld weer in balans en wordt het zelfhelend vermogen in gang gezet. Daardoor kan de energie weer vrij stromen. Het maakt de weg vrij om het leven te creëren waar je ten diepste naar verlangt.

‘Hoe meer je in balans bent, hoe vrijer je je voelt om de mogelijkheden in je leven te benutten en hoe trouwer je kan zijn aan wat wezenlijk is voor jou.’

Biografie / Over Sophie Northolt

Na mijn studie organisatiepsychologie werkte ik als projectleider, consultant, trainer en coach.

Na tien jaar besloot ik mij te scholen tot therapeut en te verzelfstandigen. Ik begon met cognitieve gedragstherapie, maar merkte al snel dat ik, ondanks alle sceptische stemmen in mijzelf, meer spirituele vormen van begeleiden wilde ontwikkelen. Mijn energie fluctueerde nogal en ik zocht om te beginnen een benadering om mijn eigen energieniveau in balans te brengen. Die ervaringen gebruik ik nu in mijn praktijk waarin ik mensen begeleid om een eigen balans te vinden in zichzelf en in het leven dat zij leiden.

Een belangrijk deel van mijn scholing bestaat uit Esoterische Healing, Raja Yoga en meditatie. Deze methodes bieden prachtige mogelijkheden om tot nieuwe inzichten te komen en deze op een praktische manier te verbinden met je dagelijks leven.

Verdieping in Werk en Leven
Sophie Northolt

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: