Persoonlijke groei Biografisch werk & Verhalen

Loopbaan coaching en biografisch werk
Haarlem

Wil je deze zomer op een creatieve manier je leven op stroom krijgen? Weer herinneren en ervaren hoe je verder wil?
Het vol-licht traject is een bijzonder avontuur om je leven in een ander licht te zetten, en nieuwe stappen te zetten.
 Echt een aanrader!.
Data 7 en 8 juli en 2 september
zie de website vol-licht
 
Vol-licht in 7 en 8 juli, en 2 september

Biografie / Over Eva Durlacher

Eva Durlacher studeerde audiovisuele vormgeving aan de Rietveldacademie en behaalde haar Master aan de Hogeschool Voor de Kunsten Utrecht, afdeling Media Technologie. Daarna volgde ze de driejarige opleiding toegepaste integrale psychologie bij de ITIP.

Naast haar werk als beeldend kunstenaar ontwikkelde ze zich als trainer en coach, met als specialisatie bewustzijnsontwikkeling en creativiteit. Ze was o.a. werkzaam als loopbaancoach/trainer bij Kliq Expertisecentrum, en is momenteel werkzaam als loopbaantrainer voor de culturele sector bij Cultuur en Ondernemen (voorheen Kunstenaarsenco).

In 2004 richtte ze twee bedrijven op: ZICHT Loopbaan Advies voor coaching in de culturele sector en Trainingsbureau GOUDADER voor trainingen in bedrijven. Ze begeleidde met veel plezier en succes honderden mensen in hun werk, veelal rond het initiƫren en opzetten van een eigen bedrijf. Tevens werkte ze als trainer voor de Baak, Young Executive Programs (YEP). In samenwerking met Jaap Voigt gaf ze een aantal trainingen waarin creativiteit centraal stond.

Vanaf 20studeert ze bij Ridhwan School for Human Development, the Diamond Approach. Vanaf 2011 heeft ze lange meditatieretraites gevolgd in de Himalaya bij de IMI. Hier heeft ze ook gewerkt aan een boek en geschilderd. In de afgelopen jaren heeft Eva het Vol-licht traject meerdere malen met veel succes aangeboden.

Trainingsbureau Goudader
Eva Durlacher

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.