Welzijn Dans & Beweging

Buikdans van binnenuit
Haarlem

Ben je vrouw en op zoek naar jouw vrouwelijke essentie? Wil je je seksualiteit met jouw hart verbinden? Jezelf even verliezen in vloeiende oosterse melodieën en opzwepende ritmes? Wil je een ontspannen, vrouwelijk tegenwicht geven aan een stressvolle baan, waarbij je vaak alles met je hoofd moet doen? Dan is buikdansles van binnenuit zeker iets voor jou!

Lekker uit je hoofd en in je lijf; weer lekker in je vel zitten
Wat mij opvalt is dat de deelnemende vrouwen in mijn groepen steeds naar mij toekomen om mij te vertellen dat ze nu geen rugpijn meer hebben. Dat ze door de combinatie van de sensomotorische oefeningen en de vrije expressie in buikdans lekker in hun vel zitten. Van daaruit ben je de meest sensuele en speelse vrouw die je kunt zijn. Je maakt dan plezier en je buikdanst de sterren van de hemel!

Heerlijk zacht en soepel
Heb je geen zin meer om stijf te zijn? Geen zin meer in steeds terugkerende rugklachten? Willen jouw lijf en geest liever ook weer helemaal lekker zacht en soepel worden? Wil je buikdansen zonder spiegels aan de wand, lekker creatief bewegen en buikdansen van binnenuit? Wil jij absoluut gecoacht worden door iemand die 100% weet waar zij het over heeft ? Dan zijn mijn buikdanslessen zeker goed, leuk en leerzaam voor jou!

  • Ik help jou om een tegenwicht aan stress te geven door jou in een totaal andere wereld te laten duiken.
  • Ik help jou om naar je lichaam te luisteren en weer te stralen.
  • Spanning of rugpijn verdwijnen als sneeuw voor de zon.
  • Kom buikdansen op donderdag avond in het Rosenstock Huessy Huis in een gezellige vaste groep, met soms ook wisselende samenstelling. 

Heb je geen tijd om naar de lessen te komen? Ga naar de website en ontvang mijn Eboek als cadeau. Daarin krijg je alvast wat lekker-in-je-lijf oefeningen en tal van tips waarmee je alvast aan de slag kunt gaan..

Biografie / Over Sabouschka

Ik ben Sabouschka, danser en bewegingsexpert. Buikdans, lichaamswerk, beweging en dansxpressie zijn mijn vakgebieden. Ik heb een Bachelor of Dance Artist diploma.

“Ik geloof dat de wereld jou als vrouw weer nodig heeft. Ik denk dat onze wereld weer echte, voelende vrouwen nodig heeft. Ik weet dat elke vrouw mooi is. Het is mijn missie om jouw innerlijke schoonheid weer naar buiten te brengen. Het is mijn passie dat jij weer gaat stralen.”

Pure Bellydance
Sabouschka

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: