Persoonlijke groei Dieren

Welzijns-healing voor dieren om fysieke en emotionele gezondheid en gedragsproblemen te verbeteren.
Haarlem

Wat je voelt en gelooft bepaalt voornamelijk hoe je je gedraagt. Het beinvloedt ook je fysieke gezondheid. Dieren zijn net zo gevoelig en emotioneel als wij zijn. Hun gezondheid en gedrag reflecteert voornamelijk hoe ze zich voelen, wat ze denken en geloven. 

Wanneer ik me op dieren afstem via een foto voel ik wat ze voelen, denken en geloven. Intuitief communiceer ik met ze en tegelijkertijd worden ze met een krachtige healing bevrijd van traumas, angsten en limiterende overtuigingen, emoties en gevoelens. Alles wat ik doorkrijg en direct aan veranderingen faciliteer wordt opgenomen en digitaal verstuurd. Hiermee krijg je inzicht in hun innerlijke wereld. Tevens ontvangen ze de healingenergie opnieuw als ze het horen.

Een healing verandert hun binnenwereld en daarmee hun ervaring van het leven. Ondanks dat ik wenselijke veranderingen niet kan beloven, dieren halen altijd heling uit elke healingsessie die ze ontvangen. Veelvuldig sturen hun verzorgers feedback over prachtige fysieke-, emotionele- en gedragsverbeteringen van hun dier. De kracht van healing op afstand blijft me verwonderen.

  • "Ze verstopt zich niet meer onder meubels en rent rond en speelt weer."
  • "Hij stopte met overal in huis plassen en is nu vrolijker en rustiger"
  • 'Hij was heel voorzichtig en traag met trappen. Na de healing rende hij de trap af!'
  • “Zijn mank-lopen is vrijwel verdwenen en hij lijkt gelukkiger.”

Ook voor dieren is het belangrijk om zich goed te voelen. Ik zie er naar uit om je dieren te helpen zich beter te voelen. Ze verdienen het! 

Biografie / Over Manon de Jongh

Mijn naam is Manon de Jongh. Al van kinds af aan ben ik dol op dieren en puzzelen. Mijn liefde voor beiden gebruik ik nu ook in mijn diensten voor cliënten.

Veel nare ervaringen hebben me gehinderd. Het maakte dat ik me kleiner maakte. Ook kreeg ik fysieke klachten. Gelukkig veranderde veel toen ik de ThetaHealing-technieken leerde. Er ging een wereld voor me open en kreeg een andere kijk op het leven. Vooral de wonderlijke resultaten intrigeerden me. Pijn, ziekte, voedsel-intoleranties en andere fysieke verschijnselen ebten weg.

Ik besef nu hoe krachtig we als mens zijn en hoeveel invloed we hebben op ons leven. Met vreugde en verwondering volgde ik alle ThetaHealing trainingen en heb de hoogste beroepserkenning hierin gehaald. Ik kon de resultaten van ThetaHealing niet meer voor mezelf houden. Dit gun ik anderen ook.

Met liefde en passie draai ik mijn praktijk. Als ervaren Mind-Detective en ThetaHealingCoach spoor ik nu de diepverborgen puzzelstukken op die onder iemands problemen liggen. Mijn sterke kant is tussen die belemmeringen de verbanden te ontdekken. Deze ondermijnen ieders ware potentieel. Wat mensen drijft (ik wil) en wat mensen tegenhoudt (ik ben bang) fascineert me enorm. Ook voel ik me bevoorrecht om de levenskwaliteit voor mens en dier in zo’n heerlijke diepe Theta-staat mag helpen verbeteren.

Als ThetaHealing® Teacher geniet ik enorm van cursisten die direct wonderlijke resultaten behalen. Het zijn allemaal cadeautjes.

Mind Detective-Manon ThetaHealingCoaching, Therapie en Training
Manon de Jongh

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.