Persoonlijke groei Coaching - Diverse Coaching

Vergroot je kansen door je innerlijke belemmeringen op te ruimen. Kom vrij en bloei.
Haarlem

STA JIJ AAN HET ROER? 
Soms onderneem je van alles om iets te bereiken en lukt het gewoon niet. Met passie, wilskracht en acties ga je ervoor en toch kom je niet vooruit. Of je trekt mensen of situaties aan die je niet in je leven wilt hebben. Misschien lukt het niet om volledig gezond te worden. Je zit duidelijk vast en hebt er geen vat op. Iets in jou maakt dat je tegenhoudt wat je juist graag wil en/of aantrekt wat je niet wenst. Waar komt dat door? 

  • Wat stuurt jou? 
  • Wat laat je onbewust binnen? 
  • Wat hou je ongemerkt tegen?
  • Wat kan jij eraan doen?         

KOM AAN HET ROER 
Verrijk jezelf met ThetaHealing Coaching via Skype of in Velsen-Zuid en ontdek waarom je vast zit en onbewust tegenhoudt wat je graag wenst en juist binnenlaat wat je niet wenst. Tijdens het speurwerk wordt vaak intuitief andere hinderende obstakels gevonden. Inzichten, informatie en onbewuste belemmeringen worden via vraagstelling diep uit je onderbewustzijn opgespoord. We elimineren de gevonden ballast en beperkende patronen direct uit je systeem en versterken je met ondersteuning. Hiermee wordt het bereiken van je doelen innerlijk mogelijk gemaakt. 

Testimonial: "You could either sit in therapy sessions for 20 years, or you could get straight to the source of the problem with theta-healing...." 

Wil je weten of je geblokkeerd bent? 
Via Skype of telefonisch kun je eenmalig en vrijblijvend 10 minuten kosteloos testen om te ervaren of je geblokkeerd bent voor datgene wat je graag wil realiseren. 

Biografie / Over Manon de Jongh

Mijn naam is Manon de Jongh. Al van kinds af aan ben ik dol op dieren en puzzelen. Mijn liefde voor beiden gebruik ik nu ook in mijn diensten voor cliënten.

Veel nare ervaringen hebben me gehinderd. Het maakte dat ik me kleiner maakte. Ook kreeg ik fysieke klachten. Gelukkig veranderde veel toen ik de ThetaHealing-technieken leerde. Er ging een wereld voor me open en kreeg een andere kijk op het leven. Vooral de wonderlijke resultaten intrigeerden me. Pijn, ziekte, voedsel-intoleranties en andere fysieke verschijnselen ebten weg.

Ik besef nu hoe krachtig we als mens zijn en hoeveel invloed we hebben op ons leven. Met vreugde en verwondering volgde ik alle ThetaHealing trainingen en heb de hoogste beroepserkenning hierin gehaald. Ik kon de resultaten van ThetaHealing niet meer voor mezelf houden. Dit gun ik anderen ook.

Met liefde en passie draai ik mijn praktijk. Als ervaren Mind-Detective en ThetaHealingCoach spoor ik nu de diepverborgen puzzelstukken op die onder iemands problemen liggen. Mijn sterke kant is tussen die belemmeringen de verbanden te ontdekken. Deze ondermijnen ieders ware potentieel. Wat mensen drijft (ik wil) en wat mensen tegenhoudt (ik ben bang) fascineert me enorm. Ook voel ik me bevoorrecht om de levenskwaliteit voor mens en dier in zo’n heerlijke diepe Theta-staat mag helpen verbeteren.

Als ThetaHealing® Teacher geniet ik enorm van cursisten die direct wonderlijke resultaten behalen. Het zijn allemaal cadeautjes.

Mind Detective-Manon ThetaHealingCoaching, Therapie en Training
Manon de Jongh

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.