Welzijn Opleiding en Training

ThetaHealingCoaching: Transformatie ‘tools’ voor de kern van Gezondheid, Geluk, Werk en Succes
Haarlem

Kom in je kracht. Hef innerlijke zelfsabotage op! Kom écht open te staan voor wat je wenst. Geef sturing aan je leven. Vergroot je mogelijkheden en verbeter je welzijn op elk levensgebied voor je zelf, je cliënten, dieren en dierbaren. 

Je leert krachtige Mind-Technieken om de diepste oorzaken van zelfsabotage diréct te vinden én effectief op te heffen. Hiermee vergroot je mogelijkheden en kans op resultaat. Toepasbaar op mens en dier. Je verbetert het welzijn op elk levensgebied voor jezelf, je cliënten en dierbaren. Deze tool moet je in je gereedschapskist hebben. Geef sturing aan je leven. Word een Meester in Coaching.

95-99% van ons leven wordt bepaald door de informatie in ons onderbewustzijn. Het onderbewustzijn is de sleutel tot succes of falen. Het is miljoenen keren krachtiger dan je bewustzijn. Het kan vóór je en ook tégen je werken. 

  • Leef je het leven dat je wilt leven?
  • Lukt het je om je diepste hartenwensen te realiseren?
  • Slaag je erin gezondheidsklachten op te lossen?
  • Heb je werk dat jou past?
  • Laat je echt toe wat je graag wil manifesteren?
  • Creëer je wat je niet wenst?

Het onderbewustzijn bevat herinneringen, overtuigingen, gevoelens, emoties, percepties en zijn als gecodeerde programma’s opgeslagen. Ze bepalen wat je onbewust toelaat of tegenhoudt. Deze onbewuste programma’s kunnen we testen. Door middel van deze training transformeer je jezelf en anderen in gewenste richting. 

Als erkend ThetaHealing® Teacher bied ik regelmatig online events en trainingen aan. Review: “De training was een openbaring. ThetaHealingCoaching is snel, simpel en effectief.” Deze training is geschikt voor Coaches, Therapeuten, Ouders en op doelen gerichte personen. Haal het beste uit jezelf en kom tot bloei!

Biografie / Over Manon de Jongh

Mijn naam is Manon de Jongh. Al van kinds af aan ben ik dol op dieren en puzzelen. Mijn liefde voor beiden gebruik ik nu ook in mijn diensten voor cliënten.

Veel nare ervaringen hebben me gehinderd. Het maakte dat ik me kleiner maakte. Ook kreeg ik fysieke klachten. Gelukkig veranderde veel toen ik de ThetaHealing-technieken leerde. Er ging een wereld voor me open en kreeg een andere kijk op het leven. Vooral de wonderlijke resultaten intrigeerden me. Pijn, ziekte, voedsel-intoleranties en andere fysieke verschijnselen ebten weg.

  • Ik besef nu hoe krachtig we als mens zijn en hoeveel invloed we hebben op ons leven. Met vreugde en verwondering volgde ik alle ThetaHealing trainingen en heb de hoogste beroepserkenning hierin gehaald. Ik kon de resultaten van ThetaHealing niet meer voor mezelf houden. Dit gun ik anderen ook.

Met liefde en passie draai ik mijn praktijk. Als ervaren Mind-Detective en ThetaHealingCoach spoor ik nu de diepverborgen puzzelstukken op die onder iemands problemen liggen. Mijn sterke kant is tussen die belemmeringen de verbanden te ontdekken. Deze ondermijnen ieders ware potentieel. Wat mensen drijft (ik wil) en wat mensen tegenhoudt (ik ben bang) fascineert me enorm. Ook voel ik me bevoorrecht om de levenskwaliteit voor mens en dier in zo’n heerlijke diepe Theta-staat mag helpen verbeteren.

Als ThetaHealing® Teacher geniet ik enorm van cursisten die direct wonderlijke resultaten behalen. Het zijn allemaal cadeautjes.

Mind Detective-Manon ThetaHealingCoaching, Therapie en Training
Manon de Jongh

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: