Gezondheid Craniosacraal therapie

Cranio-sacraal therapie; herstel van je zelf genezend vermogen
Haarlem

Cranio-sacraal therapie: herstel van je zelf genezend vermogen & Cranio-sacraal therapie (CST) richt zich op de oorzaak van jouw fysieke, emotionele of mentale klachten.

Het zorgt dat blokkades die in jouw lichaam zijn opgeslagen kunnen worden losgelaten. En het stimuleert het zelfgenezend vermogen van jouw lichaam. Je lichaam kan weer functioneren zoals het bedoeld is. Door op een diepe laag contact en verbinding te maken met jezelf kun je meer (in)zicht krijgen op jezelf en helen wat er nog geheeld wil worden.

Wie heeft baat bij Cranio-sacraal therapie?
Heb je fysieke klachten? Emotionele klachten? Terugkerende klachten? Chronische klachten? Ben je op zoek naar meer balans in je leven? CST stimuleert het zelfherstellend vermogen van jouw lichaam. Je kunt het ook preventief inzetten of om meer met jezelf in verbinding te komen. Tijdens de behandeling lig je op een behandeltafel en mag je je kleding aanhouden. Ik maak met mijn handen contact met jouw lichaam; ik voel en volg het CS ritme. Langzaam aan kun je gaan ontspannen. Er komt rust, ruimte en beweging en blokkades lossen op. Er vindt een verschuiving plaats van 'doen' naar 'zijn'. Door de juiste vragen te stellen terwijl je met alle lagen van jouw lichaam in contact bent, kan je verbinding maken met de wijsheid in jezelf.

Vergoeding
Ik ben aangesloten bij de VBAG, NCSV en RBCZ. Mijn behandelingen worden door de meeste zorgverzekeraars vergoed vanuit de aanvullende verzekeringen.

Biografie / Over Shirley de Waal

Ik ben Shirley de Waal. Geboren in 1960 in Amsterdam en opgegroeid in Aboude als jongste dochter uit een gezin van 3 kinderen.

Ik trok al vroeg de wereld in. Vanaf mijn 17de studeerde en werkte ik in Florence, na 7 jaar werd ik tolk bij Martinair. Een jaar later ben ik als stewardess bij KLM de wereld over gaan vliegen. In 1996 stortte mijn wereld in: ik werd ernstig ziek. Omdat de reguliere geneeskunde geen cruratieve behandelingen voor mij had ben ik mijn eigen(wijze)pad gaan bewandelen. Nu ging ik naar de wereld in mijzelf.

Vanaf dat moment ben ik een andere invulling aan mijn leven gaan geven. Allereerst ben ik mijn voeding als medicijn gaan gebruiken. Ik ben op zoek gegaan naar de spirituele betekenis van de gebeurtenissen op mijn levenspad. Ik volgde intensieve cursussen zoals "Biografisch werk", "Parel in de pijn" en "Loslaten, een weg naar bevrijding".

Al snel kwam ook Cranio-sacraal therapie op mijn pad. Deze behandelmethode en opleiding sloten aan. Ik vond een nieuwe weg; mijn leven kreeg weer vorm en inhoud. Vele opleidingen volgden. Gevoegd bij mijn levenservaringen en contacten met talloze clienten hebben ze mij gemaakt tot de therapeut die ik nu ben.

Mijn behandelingen gaan uit van jou als mens. Of het nu gaat om fysieke klachten, gevoelens waar je geen raad mee weet of thema's die steeds terugkeren in je leven. In alle therapievormen die ik aanbied, staat werken vanuit mijn hart centraal.

Praktijk WaalWijz
Shirley de Waal

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.