Persoonlijke groei Coaching - Bedrijfscoaching

Laat je praktijk groeien! Meer klanten krijgen door jezelf te blijven en niet te verkopen.
Heemstede

Ik ben gespecialiseerd in het begeleiden van therapeuten en coaches die niets liever willen dan hun missie uit te dragen, daarvoor een goedlopende praktijk willen, maar niets hebben met ‘jezelf verkopen’, ‘marketing’ en ‘jezelf op de voorgrond zetten’.

Dit is niet nodig, want het kan ook anders. Ik help jou hoe jij meer klanten krijgt zonder jezelf te moeten opdringen. Stop met hard werken om klanten te krijgen zonder resultaat! Bevrijd jezelf van al dat gepieker, het zoeken naar, en het krijgen van meer klanten en pak dit voor eens en altijd aan. Volg je hart, blijf trouw aan jezelf en help zoveel mogelijk cliënten vanuit jouw expertise als therapeut of coach in jouw praktijk.

Ik begeleid jou van het zoeken, naar het vinden en weten welke stappen je moet zetten, van het piekeren naar besluiten maken en acties uitvoeren. Ik begeleid jou van massale verkooptrucs naar klanten aantrekken door volledig in je kracht te staan en vanuit jouw expertise trouw zijn aan jouw missie.

Maak van je integriteit, je oprechtheid en authenticiteit jouw kracht!
Ik begeleid jou van onmacht naar kracht, zelfvertrouwen en zelfverzekerdheid, in het krijgen van klanten door puur te zijn en oprecht door jouw missie in jouw praktijk neer te zetten. Gebruik je krachten, je expertise en zet deze om in jouw missie in jouw praktijk. 

Ondernemen is een van de hoogste vormen van ontwikkeling. Je bent het verplicht aan de wereld om je missie ten volle neer te zetten!

Biografie / Over Marielle Giesberger

Jarenlang heb ik gewerkt als kunstzinnig therapeut in de psychiatrie, verslavingszorg en jeugdzorg op veel verschillende afdelingen.

Bij dit werk voel ik me als een vis in het water. Ieder mens is voor mij uniek in wie hij is, maar ook wat hij laat zien op creatief gebied. Het is voor mij altijd een uitdaging om op de juiste manier aan te sluiten bij de cliënt, zodat de cliënt zich gezien voelt, ervaart dat hij een stap vooruit kan zetten en dit op een creatieve manier alvast kan oefenen.

In 2004 de trainingswereld ingerold om mensen uit het bedrijfsleven te trainen en te coachen.
Sindsdien heb ik diverse trainingen ontwikkeld en gegeven voor grote/ kleine organisaties, profit- en non-profit, gezondheidzorg en onderwijs. Als uitgangspunt werk ik graag vanuit een vraag of probleemstelling, zodat ik gericht onderzoek kan doen in hoe ik de training of opleiding zo kan maken dat deze het beste aansluit voor maximaal resultaat.

De ervaring in de gezondheidszorg, het bedrijfsleven en mijn eigen ondernemerschap heeft ertoe geleid dat ik sinds 2013 therapeuten en coaches begeleid in het krijgen van meer klanten in hun praktijk. Ik geef ook de training bloggen om de expertise van therapeuten en coaches te vergroten. Daarbij maak ik gebruik van de therapeutische attitude.

Mijn manier van marketing maakt de verbinding tussen therapeut/ coach en klant. Verkopen is dan niet meer iets onaantrekkelijk commercieels, maar oprecht geïnteresseerd in je klant.

Marielle Giesberger
Marielle Giesberger

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.