Gezondheid Natuurgeneeskunde

Aurahealing, Chakrahealing, Reiki, Coaching, Massage, Voeding
Haarlem

Mijn doelstelling is om mensen te ondersteunen bij het hervinden van evenwicht in lichaam en geest en om vanuit kracht te kunnen functioneren. Hierbij ga ik uit van het herstellingsvermogen en het vermogen tot groei van ieder individu op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau.

De natuurgeneeskundige sessies zijn voor hen die het gevoel hebben uit evenwicht te zijn en niet optimaal kunnen functioneren. Dit kan zich aandienen in de vorm van lichamelijke of mentale klachten of ziektebeelden; niet lekker in je vel zitten, je helemaal leeg voelen, gevoel van stagnatie en blokkade of de behoefte aan ontspanning. 

Oorzaken hiervoor kunnen zijn: te veel hooi op je vork, ingesleten leefpatronen, ongezonde leefgewoonten, onverwerkte delen uit je opvoeding, trauma, stress, spanningen in je relatie of op het werk, blessures, ballast uit de mannelijke en vrouwelijke voorlijnen van de familie, conditioneringen uit de (patriarchale) samenleving en nog tal van anderen oorzaken die vaak tijdens sessies naar boven komen.

De sessies zijn ook voor een ieder die behoefte heeft aan bijtanken, verdieping, groei en of verandering en wil werken aan meer evenwicht tussen  lichaam en geest en vanuit kracht willen functioneren!

Tijdens de sessies kan ik putten uit verschillende werkvormen om te ondersteunen:

  • Aurahealing 
  • Chacrahealing
  • Reiki en Reiki inwijdingen
  • Coaching
  • Diverse massage vormen waaronder energetische massage en voetreflex
  • Voeding  
  • Kruiden
  • Opstellingen van voorouderlijnen kan individueel of in groepsvorm plaatsvinden
  • Aanvullende mogelijkheid voor vrouwen is deelname aan de groep "Vrouw kom in je kracht!"

Individuele consulten worden door groot aantal aanvullende zorgverzekeraars vergoed.

Biografie / Over Machteld de Goede

Ik ben opgegroeid in een omgeving waar alternatieve geneeskunde "gewoon" was en reguliere geneeskunde een "alternatief".

Toch startte ik destijds met de opleiding HBO-V. Hoewel ik deze opleiding niet heb afgerond, heeft het me veel gebracht. Het gaf me inzicht in het reguliere veld. Maar de aantrekkingskracht van het "alternatieve" veld bleek sterker, wat me deed besluiten om in 1993 een studie te gaan volgen aan de Academie voor Natuurgeneeskunde te Hilversum. Deze heb ik in 1998 met succes afgerond. Logischerwijs zou dit het begin moeten zijn geweest van mijn carrière als Natuurgeneeskundige, maar er kwamen andere uitdagingen op mijn pad!

Tussen 1998 en 2010 ben ik werkzaam geweest in de "reguliere" gezondheidszorg en in het onderwijs. In de gezondheidszorg zowel uitvoerend als op management niveau, en in het onderwijs oa als docent biologie en mentor. Daarbij werd ik moeder van twee kinderen. Deze periode heeft mij enorm verrijkt en een blik gegund in de wereld van organisaties, volwassen mensen, jongeren en kinderen.

In 2009 besloot ik om terug te keren naar het pad van de Natuurgeneeskunde. Ik volgde diverse opleidingen waaronder AuraTouch® Paramedisch traject bij het Nederlof Centrum in Amsterdam, Lifecoaching  en Hypnose en regressie bij Civas, en werd ik ingewijd als Reiki Master in Haarlem.

Met de ervaring die ik de afgelopen jaren heb opgedaan, en de bijscholing, kan ik me nu vol overgave inzetten voor actieve Paramedisch Natuurgeneeskundige praktijkvoering, het geven van Reiki inwijdingen, workshops en het werken met vrouwengroepen "Vrouw kom in je kracht!" en "Grootmoedergroepen".

Machteld de Goede Paramedisch Natuurgeneeskundig Therapeut
Machteld de Goede

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: