Gezondheid Energetisch werk

Gezond door Pranic Healing. Ontvang een energie check-up of leer zelf healen in 2 dgn
Haarlem

In ons leven draait het allemaal om energie. Je kan er teveel of te weinig van hebben. Het kan zelfs stagneren en/of blokkeren. 

Als deze energieblokkades blijven zitten, kun je fysieke of emotionele gezondheidklachten en ongemakken gaan ervaren. Ik help je om die blokkades te verwijderen die jou negatief beinvloeden. Dit kunnen negatieve overtuigingen, negatieve gedachten, onverwerkte emoties, stress, traumas of verbindingen met het verleden zijn. Maar ook zieke, oude, vervuilde energie. Het kan zelfs energie zijn die je hebt overgenomen van iemand anders.

Door deze energie te verwijderen uit je energielichaam, ontstaat er ruimte voor nieuwe, positieve en gezonde energie. Je zelfherstellend vermogen werkt sneller waardoor fysieke en emotionele klachten sneller verminderen.Tijdens een behandeling wordt het lichaam niet aangeraakt. 

Workshop 2 daagse Pranic Healing:
Een echte eye opener! Leer zelf hoe je omgaat met deze energie. Hoe je energie blokkades kunt verwijderen. Hoe je jouw energie en je leven positief beinvloedt. Leer hoe je pijnklachten en stress kunt verlichten. Meer innerlijke rust ervaart en persoonlijk versnelt kunt groeien. 

De technieken die je leert kan je bij jezelf, bij anderen en op afstand toepassen. Bijzonder aan te raden voor ouders, om je kind nog beter te ondersteunen bij uitdagingen. Voor mensen die in de gezondheidszorg en dienstverlenende sector werken  en voor diegene die beter in zijn of haar energie wil zitten en voor iedereen die een gezond en bewust leven wil nastreven.  

(Voor therapeuten: De Pranic Healing cursus is geaccrediteerd door het KTNO.)

Biografie / Over Isabel Sips

Energie, bewustwording en meditatie hebben altijd een grote rol gespeeld in mijn leven. Daarbij kreeg ik het verlangen om mensen te helpen bij hun persoonlijke en spirituele groei.

Ik ben ervan overtuigd dat energie de basis is van alles. Hiermee omgaan zie ik als toevoeging in ieders leven. Mijn passie is deze kennis te delen en die tools aan te reiken voor een gezonder en bewuster leven.

In de 18 jaar dat ik werkzaam was in de luchtvaart, bij KLM, als stewardess, vloog ik de hele wereld rond. Los van alle fantastische mogelijkheden en ervaringen die deze baan mij gaf, bracht het ook uitdagingen met zich mee. Weinig slapen, verschillende tijdzones, lange dagen werken, contact met vele mensen, konden mij ook uitputten. Op fysiek maar ook emotioneel vlak.

Doordat ik Pranic Healing leerde kon ik mezelf minder vatbaar maken voor deze uitdagingen. Ik kon bijvoorbeeld heel snel mijn energie weer opladen, want ik was soms helemaal leeg na een vlucht. En als ik een keer slecht eten had gegeten, kon ik mezelf een behandeling geven en vaak ging de pijn of ongemak weg. Hierdoor heb ik veel kunnen experimenten en resultaten kunnen zien. Daardoor weet ik inmiddels wat Pranic Healing kan.

Tot op de dag van vandaag ben ik iedere keer weer verwonderd dat Pranic Healing zulke mooie resultaten geeft. In mijn praktijk tijdens de sessies of bij mezelf of tijdens de workshops.

Met veel plezier geef ik de ontvangen kennis en energie door en help ik mensen een stukje verder in hun bewustwordingsproces.

Isabel Sips - energetisch therapeut en docent
Isabel Sips

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.