Persoonlijke groei Coaching - Lifecoaching

Voor authentiek, succesvol en bezield leven
Haarlem

Al meer dan 15 jaar heb ik een succesvolle psychologische en coachingspraktijk, waarin ik mijn psychologische achtergrond combineer met gegrond intuïtie en energiewerk.

Ik coach jongeren en volwassenen naar authentiek, succesvol en bezield leven. Leven en werken vanuit hart en intuïtie. Dit doe ik door gesprek en en het aanleren van eenvoudige, krachtig werkende technieken en vaardigheden.

Je kunt terecht voor individuele coaching, deelname aan een maandelijkse intuïtiegroep of de workshop: ' manifesteer je hartsverlangen: maak je eigen visionboard' . Sessies zijn ook mogelijk per Skype en in het engels.

Ik sta bekend om mijn compassievolle, intuïtieve, doeltreffende en praktische aanpak. Mensen voelen dat ze snel tot de kern komen en gaan weer vertrouwen op hun innerlijke kompas en mogelijkheden.

Biografie / Over Sabijn Arts

Sinds mijn jonge volwassenheid lopen persoonlijke groei, creativiteit, spiritualiteit en avontuur in de natuur als een rode draad door mijn persoonlijke en professionele leven.

Lifecoaching in mijn praktijk focust zich op het verbinden van je diepste kern met je dagelijks leven op een praktische manier. Mijn visie en ervaring (in mijn eigen leven en dat van cliënten) is dat in die persoonlijke verbinding tussen je binnen- en buitenkant jouw levensgeluk en authentieke weg ligt. Het geeft een integratie op alle niveaus van wie je bent en een duidelijke vreugdevolle koers in je leven.

Het geluk en de energie die het mij geeft wanneer ik naar mijn intuïtie en echte hartsverlangens luister en handel, maakt me heel enthousiast en bevlogen om dit aan anderen door te geven. Mijn visie en diep vertrouwen is dat iedereen dit kan, dat eenvoudige, praktische en inspirerende tools hier enorm bij helpen en dat het vreugdevol, inspirerend en voedend is om dit samen met anderen te doen.

Je bent van harte welkom in mijn sfeervolle praktijkruimte in Haarlem voor individuele coaching, workshops of deelname aan een inspirerende groep. Of per Skype!

Sabijn Arts Psycholoog en Life Coach
Sabijn Arts

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: