Gezondheid Voetreflexologie & Voetzorg

Praktijk voor Voetreflexologie en Reiki
Overveen

Zorg voor zorgverleners heeft als doel er voor te zorgen dat jij als mens én zorgverlener in balans blijft, zowel lichamelijk, emotioneel als energetisch.

Misschien herken je dit:

  • ben jij altijd met de zorg voor anderen bezig professioneel en/of privé?
  • als het om zorg voor anderen gaat, ga je dan regelmatig over je eigen grenzen heen, lichamelijk en emotioneel?
  • voel je je machteloos doordat je geconfronteerd wordt met problemen die jij niet kunt oplossen en mensen die jij niet kunt “redden” ?
  • wordt er geen rekening gehouden met het feit dat jij als zorgverlener ook kwetsbaar bent?
  • of is hulp voor jezelf vragen en ontvangen heel lastig omdat je denkt dat je alles zelf moet oplossen?

Uniek aan mijn behandeling is dat ik samen met jou stap voor stap het hele proces aanpak, van behandeling en voorkomen van lichamelijke klachten door middel van Voetreflexologie, naar inzicht in de achterliggende emoties en patronen. Er wordt voor jou gezorgd, waarbij ik samen met jou, in jouw eigen tempo, zorg dat alle puzzelstukjes weer op de juiste plaats liggen en de balans in jouw leven terugkomt.

Of je nu mantelzorger, medische-, paramedische-, of complementaire zorgverleners bent, je kunt alleen voor een ander zorgen als je eerst voor jezelf zorgt. Uiteraard ben je ook van harte welkom als je geen zorgverlener bent.

Biografie / Over Anne-Miek van Citters-Boelen

In 1997 ben ik in aanraking gekomen met Reiki en als moeder van 2, destijds, jonge kinderen vond ik Reiki wel praktisch (pijn: handen er op en weg).

Na Reiki I ben ik doorgegaan met Reiki II totdat ik steeds vaker de vraag kreeg of ik naast behandelingen ook Reiki-workshops kon geven. Omdat ik het geven van workshops ook leuk vond heb ik de opleiding tot Reiki-Master gedaan. In 2001 ben ik met mijn eigen praktijk begonnen en heb altijd voor 100% vanuit mijn hart kunnen werken. Aanvullend heb ik mij verdiept in ademhaling- en ontspanningsoefeningen.

Omdat ik op zoek was naar een opleiding waar oosterse- én westerse geneeswijzen gecombineerd werden heb ik de opleiding HBO Voetreflexologie bij de School voor Voetreflexologie in Alkmaar gevolgd en daarnaast in juni 2015 mijn diploma gehaald voor de opleiding HBO Medische Basiskennis conform de PLATO-eisen. Hierdoor blijven de ziektekostenverzekeraars mijn behandelingen vergoeden.

In de afgelopen jaren ben ik als therapeut regelmatig zelf in de “zorgverleners-val” getrapt; altijd bezig zijn met anderen maar daarbij mijzelf af en toe vergeten. En waar ga je zélf naar toe als je weer even wilt opladen? Omdat ik in mijn omgeving en binnen mijn praktijk zie dat de druk op de zorgverlener (medische-, paramedische-, complementaire zorgverlener en mantelzorger) alleen maar toeneemt wil ik mij mede richten op deze doelgroep.

Mijn missie is er voor te zorgen dat de mens achter de zorgverlener ook in balans blijft, zowel lichamelijk, emotioneel als energetisch.

Zorg voor zorgverleners
Anne-Miek van Citters-Boelen

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: