Persoonlijke groei Coaching - Diverse Coaching

Tarot voor levensvragen
Zandvoort

Al meer dan 30 jaar gebruik ik de Voyager Tarot voor levensvragen. De kaartleggingen geven inzicht in wat voor jou de beste en zuiverste oplossing is.

Soms zijn er vragen waarover je meer helderheid wil hebben.Dit kan van alles zijn: belangrijke keuzes - relatie - werk - voor jezelf beginnen - familie - talenten - psygische vraagstukken - zingeving.

Tijdens een kaartlegging trek jij zelf de kaarten. Daardoor geef jij eigenlijk zelf antwoord op diepe levensvragen die voor jou spelen. Het antwoord is altijd vanuit de ziel. Soms vind ons ego dat niet fijn. Het ego gaat voor de vertrouwde weg, terwijl de ziel wil groeien.Toch voel je dat je het eigenlijk wel wist. Dan is het fijn om een duidelijk antwoord te krijgen, zodat je nog meer op je eigen intuitie kan vertrouwen.

De manier waarop ik met de kaarten werk is praktisch en concreet.

Biografie / Over Femke Jorritsma

Op mijn 18de verjaardag kreeg ik een boek over astologie van mijn vader. Dat was een schot in de roos. Sinds die tijd ben ik altijd op zoek naar meer informatie en verdieping.

In de opleiding voor Natuurgeneeskunde kwam ik tijdens mijn studie Astrologie in aanraking met de Familie en Astrologische opstellingen.Na deze studie heb ik veel gereisd met mijn man en zijn we in Zuid Frankrijk een spritueel centrum begonnen.

Na 10 jaar zijn we terug gekomen en heb ik de praktijk voortgezet met de Astrologische consulten.Ook heb ik de combinatie van Familie en Astrologische opstellingen verder ontwikkeld tot het Oerbeelden proces. Dit is een hele mooie training voor mensen die echt tot de bron (het Oerbeeld) willen gaan om dingen bij zichzelf op te lossen.

Ik richt me op jouw eigen innerlijke bron van Wijsheid. Waardoor je steeds meer vertrouwen krijgt in jezelf.

Mensen zeggen over mij dat ik de soms pijnlijke waarheid , op een liefdevolle positieve manier benader, zonder oordeel. Zodat er inzicht en heling kan ontstaan. En vanuit heling ontstaat innerlijke balans en vrijheid.

Fjori
Femke Jorritsma

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.