Persoonlijke groei Astrologie

Femke Jorritsma astroloog
Zandvoort

Wie bezig is met bewustwording is eigenlijk op zoek naar meer zelf kennis. Een Astrologisch consult kan antwoorden geven op thema's zoals : - relatie - werk - talenten - ouderschap - psygische vraagstukken - zingeving.

Soms merk je dat je steeds tegen dezelfde patronen aan loopt. Wat zijn die patronen precies ? En hoe kun je daar nu anders mee omgaan? Een geboorte horoscoop geeft inzicht in wie je bent. Het geeft antwoord op belangrijke levensvragen. Waardoor je meer vertrouwen in jezelf krijgt.

In de astrologie gaat het altijd over wat is zuiver en wat is het beste voor je eigen ziels ontwikkeling. Waardoor je jezelf steeds meer begrijpt en accepteerd zoals je bent.Je hoeft jezelf niet steeds weer te veranderen als je weet wie je bent. Dat geeft innerlijke rust. En vanuit deze innerlijke rust voel je welke keuzes goed voor je zijn.Dat geeft vrijheid.

Reactie van een client:  Dit gesprek van anderhalf uur geeft me meer inzicht, dan 20 uur bij een psycholoog.

Biografie / Over Femke Jorritsma

Op mijn 18de verjaardag kreeg ik een boek over astologie van mijn vader. Dat was een schot in de roos. Sinds die tijd ben ik altijd op zoek naar meer informatie en verdieping.

In de opleiding voor Natuurgeneeskunde kwam ik tijdens mijn studie Astrologie in aanraking met de Familie en Astrologische opstellingen.Na deze studie heb ik veel gereisd met mijn man en zijn we in Zuid Frankrijk een spritueel centrum begonnen.

Na 10 jaar zijn we terug gekomen en heb ik de praktijk voortgezet met de Astrologische consulten.Ook heb ik de combinatie van Familie en Astrologische opstellingen verder ontwikkeld tot het Oerbeelden proces. Dit is een hele mooie training voor mensen die echt tot de bron (het Oerbeeld) willen gaan om dingen bij zichzelf op te lossen.

Ik richt me op jouw eigen innerlijke bron van Wijsheid. Waardoor je steeds meer vertrouwen krijgt in jezelf.

Mensen zeggen over mij dat ik de soms pijnlijke waarheid , op een liefdevolle positieve manier benader, zonder oordeel. Zodat er inzicht en heling kan ontstaan. En vanuit heling ontstaat innerlijke balans en vrijheid.

Fjori
Femke Jorritsma

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.