Persoonlijke groei Stemwerk & Stemcoaching

Stemwerk: Je eigen stem, een nieuw geluid
Heemstede

De stem is het meest persoonlijke expressie middel dat we bezitten. Onze stem is verbonden met wie we zijn en via je stem laat je horen wie je bent.

Onze stem is een directe afspiegeling van onze persoonlijkheid. Spanningen, onverwerkte gebeurtenissen en ingehouden emoties zetten zich vast in je lichaam en beïnvloeden je stemgeluid. Vaak zijn we geremd in onze persoonlijke expressie en voelen ons onvrij. In Stemwerk werk je aan de relatie tussen je stem en je persoonlijkheid. In die relatie wordt duidelijk wie je in alle veelzijdigheid bent en wat je daarvan aan de buitenwereld kenbaar maakt.

De trilling van je stem raakt je gevoel, maakt je bewust, losser en brengt je meer in contact met jezelf; je wordt je bewuster van je eigen energie en kwaliteiten.

Henriëtte Middelkoop werkt zowel vanuit de persoonlijke als de fysieke kant van de stem. Door te werken met stem en lichaam laat ze je ervaren hoe plezierig het is om jezelf voluit te laten horen. Henriëtte is geboeid door de kracht die er van stem en lichaam uit gaat.

Haar kwaliteit is mensen in contact te brengen met hun diepere gevoelens en hun eigen kracht, en ieder weer zijn “eigen lied “ te laten zingen.

Biografie / Over Henriëtte Middelkoop

Henriëtte is geboeid door de kracht die er van stem en lichaam uit gaat. Haar kwaliteit is mensen in contact te brengen met hun diepere gevoelens en hun eigen kracht, en ieder weer zijn “eigen lied“ te laten zingen.

Henriëtte is in 1987 afgestudeerd als muziektherapeut. In 1991 heeft ze de V.O. therapeutisch groepswerk afgerond en in 1997 de opleiding Stemwerk in Rotterdam. Bij het ITIP ( Instituut voor Toegepaste Intergrale Psychologie ) heeft zij de opleiding voor lichaamsgerichte therapie gevolgd. Ze volgt regelmatig workshops en bijscholingen bij (inter)nationale stemdocenten.

Henriëtte heeft in de psychiatrie gewerkt en heeft sinds 1997 een eigen praktijk. Daarnaast is regelmatig werkzaam in retraites bij Corrie Stoeckart. Zij is gecertificeerd Feldenkraisdocent.

Je eigen stem
Henriëtte Middelkoop

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: