Duurzaamheid Bouwen en Wonen

TonZon vloerisolatie
Haarlem

Het Groene Huis heeft verduurzaming en milieu hoog in het vaandel.

Betrouwbare partners en expertise maken het mogelijk uiteenlopende projecten te realiseren!

  • Eén van de specialismen is het isoleren van bestaande vloeren met TonZon thermokussens. Momenteel dé groenste oplossing voor krappe ruimten waar o.a. vocht een groot probleem is.Reeds enkele honderden huizen in Haarlem en omgeving zijn op deze wijze geïsoleerd. Het Groene Huis levert graag een bijdrage aan een groener Haarlem en stelt de klant tevreden met een aangenaam comfort in huis.
  • Oók kunnen wij u adviseren over diverse duurzame produkten.

In onze nieuwe winkel aan de Rijksstraatweg 238 te Haarlem, kunt u diverse demonstratieopstellingen komen bekijken van bv; TonZon vloerisolatie, duurzaam bouwen met Techpanelen, led verlichting, zonneboilersystemen, warmtepomp, zonnepanelen en vele andere groene produkten.

Het Groene Huis! Hèt startpunt voor verduurzaming van uw woning!

Biografie / Over Ed Woolthuis

"Het Groene Huis" is 11 jaar geleden begonnen als klussenbedrijf Woolthuis. Per begin maart zijn we ook een fysieke winkel aan de Rijksstraatweg 238 in Haarlem.

Hier kunt u terecht voor informatie en advies over diverse duurzame produkten als; TonZon vloerisolatie, spouwmuurisolatie, duurzam bouwen, zonneboiler, pv panelen, led verlichting en diverse andere vernuftige duurzaamheidjes. Kortom "Het Groene Huis" is hèt startpunt voor verduurzaming.

Het Groene Huis
Ed Woolthuis

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.