Persoonlijke groei Coaching - Diverse Coaching

Praktijk voor Psychosynthese, Emotional Freedom Technique (EFT), Coaching en Mindfulness
Haarlem

Ga je door in de hectiek van alle dag en richt je je op de ander of is het nu tijd om meer vanuit jouw eigenheid te gaan leven, vanuit je hart en met jouw kwaliteiten? Kortom, meer in contact te komen met wie je werkelijk bent. Te gaan leven vanuit de parel die jij, evenals ieder mens, in zich draagt.

Met welke vragen kun je bij mij terecht:

  • Je wilt de parel in jezelf ontdekken en (meer) zijn wie je werkelijk bent
  • Je wilt meer rust, ontspanning en genieten in plaats van zoveel te “moeten” : je wilt ont-moeten
  • Je wilt leren hoe je meer voor jezelf op kunt komen in je relatie en/of werksituaties en je niet steeds aan te  passen
  • Je wilt meer gaan leven vanuit je hart in plaats van zo vaak in je hoofd te zitten
  • Je wilt jouw kwaliteiten meer ontwikkelen en in gaan zetten 
  • Oude ingesleten gedragspatronen die je in de weg zijn gaan zitten, wil je veranderen
  • Je wilt zicht krijgen op gevoelens van onzekerheid, angst, eenzaamheid die je belemmeren  in je dagelijks leven. Maar hoe kun je hier anders mee om te gaan?
  • Je bent meegegaan in wat zich aandiende. Maar wat wil jij nu echt? Je wilt weer contact maken met jouw passie en verlangens
  • Je gedraagt je je hele leven al op een bepaalde manier en ineens past dat niet meer en zit  het  in de weg. Maar hoe verander je dat?
  • Vragen rond zingeving

Ik begeleid je graag in deze boeiende ontmoeting met jezelf. Wanneer dat gebeurt, raakt mij dat, ieder keer weer. Met een warme interesse, aandacht en humor wil ik kijken naar wie jij werkelijk bent. Ook naar wie ik werkelijk ben; met mijn fouten en gebreken, maar ook met mijn kwaliteiten, zoals vertrouwen, warmte, rust en aandacht. Dit zijn de kwaliteiten van waaruit ik werk.

Uit ervaring weet ik dat er moed voor nodig is om op zoek te gaan om je-zelf te ontdekken en te ontmoeten. Ik wil je graag begeleiden en ondersteunen in deze boeiende ontmoeting.

Biografie / Over Annemieke Schalkwijk

Ik ben Annemieke Schalkwijk, een betrokken vrouw die op zoek is naar diepgang en verbinding met de ander, naar een echte ontmoeting. Wanneer dat gebeurt, raakt mij dat, ieder keer weer.

Met een warme interesse, aandacht en humor wil ik kijken naar wie jij werkelijk bent. Ook naar wie ik werkelijk ben; met mijn fouten en gebreken, maar ook met mijn kwaliteiten. Vanuit deze interesse en diep weten dat er meer is dan waar ik mij bewust van ben, heb ik de 5-jarige beroepsopleiding psychosynthese coach/counselor/gids aan de Psychosynthese Academie te Amersfoort gevolgd.

Sinds juli 2010 ben ik gediplomeerd psychosynthese coach/counselor/gids. Door deze opleiding is mijn hart steeds meer open gegaan en ervaar ik meer vertrouwen, warmte, rust en aandacht. Dit zijn mijn kwaliteiten van waaruit ik werk.

Werkervaring
Na mijn universitaire studie pedagogiek, heb ik een brede ervaring opgedaan in het begeleiden van mensen in zowel het bedrijfsleven (in de sociale sector en in de Nederlandse ruimtevaart), als vele jaren in het onderwijs  waar ik nog steeds werkzaam ben als trajectbegeleider en coach. Ik ben ook enige tijd als co-trainer verbonden aan de Psychosynthese Academie te Amersfoort.

In 2011 ben ik gestart met een psychosynthese praktijk. De combinatie van werken in het onderwijs en mijn praktijk, geeft mij veel plezier, voldoening en inspiratie.

Om mijn kwaliteit als coach/counseler/gids te waarborgen, werk ik in een intervisiegroep en ben ik geregistreerd in het register van de Psychosynthese Academie. Dit betekent dat ik werk volgens een gezamenlijke kwaliteitsstandaard. Tevens neem ik deel aan nascholingsactiviteiten.

Ontmoet je-zelf: Praktijk voor Psychosynthese, Coaching, Counseling en EFT
Annemieke Schalkwijk

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.