Persoonlijke groei Stressmanagement

Kinesiologie, stressvermindering en Psych-K
Haarlem

Ik ben sinds 2009 als erkend kinesioloog werkzaam in mijn eigen praktijk voor Kinesiologie en Bewustwording. Tijdens deze jaren heb ik ervaren dat veel lichamelijke en emotionele klachten worden veroorzaakt door stress.

Daarnaast merkte ik dat bepaalde overtuigingen bij cliënten zoals: "Ik ben niet goed genoeg" en "Ik mag geen fouten maken" gedragspatronen veroorzaken die veel stress geven. Als je aan stress iets wilt doen is het belangrijk om naar de oorzaak van de stress te gaan en hier iets aan te doen.

Ik heb lang gezocht naar een eenvoudige en effectieve methode om stress veroorzakende overtuigen en gedragspatronen te veranderen. Ik heb dit uiteindelijk gevonden in de methode Psych-K. Deze methode werkt met spiertesten waarmee je een verbinding maakt met het onderbewustzijn van de cliënt. In deze "database" liggen alle ervaringen en daaraan gekoppelde emoties van de cliënt opgeslagen. Ook de daaruit getrokken conclusies, overtuigingen en gedragspatronen.

Op deze manier kun je makkelijk en snel testen wat de cliënt echt gelooft. Als dit niet behulpzaam is en stress veroorzaakt, kun je dit op een eenvoudige manier veranderen m.b.v. verschillende balansen uit Psych-K. Welke balans hiervoor het meest geschikt is bepaal ik met de spiertest. Door deze verbinding met het onderbewustzijn kun je snel en effectief werken.

Op het gebied van Psych-K heb ik in de loop van de jaren alle opleiding gedaan die mogelijk is, omdat mijn ervaring is dat deze methode snel en goed werkt. Ik ben echt heel blij dat ik deze methode heb ontdekt!

Gebruikte balansen:

- Balans voor Nieuwe Richting
- Oplossingsbalans
- Rapportbalans
- Balans voor innerlijke rust (De anti-stress balans!)
- Traumabalans
- Relatiebalans (ook voor je relatie met geld, succes, je werk enz.)
- Levensbalans
- Alternatieve levensbalans
- Balans van de Kernovertuigingen (hoe sta je in het leven?)
- Optimale Gezondheidsbalans + Actieplan
- Allergiebalans (opsporen en aanpakken oorzaak van allergie)
- Familie-opstellingenbalans

Biografie / Over Jacqueline de Vries - van Es

Naast het werken met cliënten met stress en stress gerelateerde klachten werk ik met werkzoekenden, mensen met lichamelijke klachten, kinderen met dyslexie en mensen die moeite hebben om hun doelen te bereiken.

Ik heb een 4-jarige HBO opleiding gevolgd tot erkend kinesioloog bij de Nederlandse School voor Kinesiologie. Van PSYCH-K heb ik alle opleidingen gedaan, omdat ik daar veel en graag mee werk. Verder werk ik met Quantum Touch en bloesemremedies.

Mijn missie is om fundamenten te leggen voor een nieuwe wereld met meer ontspanning, geluk en voldoening. Ik doe dit door mensen te begeleiden in het veranderen van negatieve overtuigingen en gedragspatronen in overtuigingen en gedrag die je ondersteunen om jezelf te zijn en te doen wat je het liefste doet.

Mijn praktijk heet Praktijk voor Kinesiologie en Bewustwording omdat bewustwording een belangrijke rol speelt in mijn praktijk. Samen met de cliënt ga ik in eerste instantie op zoek naar de oorzaak van een klacht of negatief gedragspatroon en daarna naar de oplossing daarvan.

Gevolgde opleidingen in Psych-K:
- Psych-K Basic Workshop
- Psych-K Advanced Integration Workshop
- Psych-K Enhanced Facilitation & Professional's Course
- Psych-K Divine Integration Retreat
- Psych-K Health & Wellness Program

Praktijk voor Kinesiologie en Bewustwording
Jacqueline de Vries - van Es

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: