Persoonlijke groei Therapie (diverse)

Kinesiologie, stressvermindering en Psych-K
Haarlem

Samen met de cliënt ga ik op zoek naar de oorzaak van de klacht(en) en de oplossing daarvan. D.m.v. spiertesten maak ik contact met het onderbewustzijn van de cliënt waarin veel informatie ligt opgeslagen over de oorzaak van de klacht en de oplossing daarvan.

Elke spier staat in verbinding met een energiebaan en daarmee met een orgaan en de bijbehorende emotie. Door spieren te testen kun je het energiesysteem testen. Op deze manier worden blokkades in het energiesysteem opgespoord. Deze blokkades worden op verschillende manieren opgeheven, o.a. met acupressuur, voeding, het veranderen van gedragspatronen en bloesemremedies. Daarna kan de energie weer gaan stromen en wordt het zelfgenezend vermogen van het lichaam gestimuleerd.

Veel klachten vinden hun oorsprong in stress. Daarom is het belangrijk hieraan iets te doen. M.b.v. Psych-K ga ik samen met de cliënt op zoek naar de oorzaak van de stress. Vaak ontstaat deze stress door niet behulpzame overtuigingen als b.v.: "Ik ben niet goed genoeg" of "Ik mag geen fouten maken". Deze overtuigingen en de daaruit ontstane patronen kunnen op een eenvoudige en snelle manier omgezet worden in behulpzame overtuigingen en patronen met Psych-K.

Ik vind het belangrijk om cliënten terug te brengen bij zichzelf, zodat ze helemaal zichzelf kunnen zijn en hun doelen kunnen realiseren. Methodes waarmee ik werk:

  • Touch for Health
  • Kinesiologie
  • Psych-K
  • Quantum Touch
  • Nederlandse Bloesemremedies
  • Aromatherapie
  • Janosh, energetische therapie
  • Stress release

Biografie / Over Jacqueline de Vries - van Es

Naast het werken met cliënten met stress en stress gerelateerde klachten werk ik met werkzoekenden, mensen met lichamelijke klachten, kinderen met dyslexie en mensen die moeite hebben om hun doelen te bereiken.

Ik heb een 4-jarige HBO opleiding gevolgd tot erkend kinesioloog bij de Nederlandse School voor Kinesiologie. Van PSYCH-K heb ik alle opleidingen gedaan, omdat ik daar veel en graag mee werk. Verder werk ik met Quantum Touch en bloesemremedies.

Mijn missie is om fundamenten te leggen voor een nieuwe wereld met meer ontspanning, geluk en voldoening. Ik doe dit door mensen te begeleiden in het veranderen van negatieve overtuigingen en gedragspatronen in overtuigingen en gedrag die je ondersteunen om jezelf te zijn en te doen wat je het liefste doet.

Mijn praktijk heet Praktijk voor Kinesiologie en Bewustwording omdat bewustwording een belangrijke rol speelt in mijn praktijk. Samen met de cliënt ga ik in eerste instantie op zoek naar de oorzaak van een klacht of negatief gedragspatroon en daarna naar de oplossing daarvan.

Gevolgde opleidingen in Psych-K:
- Psych-K Basic Workshop
- Psych-K Advanced Integration Workshop
- Psych-K Enhanced Facilitation & Professional's Course
- Psych-K Divine Integration Retreat
- Psych-K Health & Wellness Program

Praktijk voor Kinesiologie en Bewustwording
Jacqueline de Vries - van Es

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.