Welzijn Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong)

Flowsessions.com | Tai Chi | Loslaten. Meebewegen. In je kracht komen. In de flow komen.
Haarlem

De diepte ingaan. En jezelf verbazen. Over je scherpte. Je inzicht. Je onvermoede talenten. Ik help je om te leren loslaten. Je te ontspannen. Je blokkades op te heffen. Ik help je (weer) in je eigen kracht te komen. Zodat je weer in je flow komt. 

De controle verliezen. Loslaten. Meebewegen. In je kracht komen. In de flow komen.
De diepte ingaan. En jezelf verbazen. Over je scherpte.
Je inzicht. Je onvermoede talenten. Je flexibiliteit.
Je vermogen tot vernieuwing en verandering.
En dat het je lukt om boven jezelf uit te stijgen.

Ik help je om te leren loslaten. Je te ontspannen. Je blokkades op te heffen. Je energie vrij te laten stromen. Mee te bewegen met de dingen die je gebeuren. Ik help je om contact met je lichaam te maken. Je hoofd tot rust te brengen.

Ik help je (weer) in je eigen kracht te komen. Hoofdzaken van bij zaken te onderscheiden. Zodat je weer in de flow komt. En boven jezelf kan uitstijgen.

Boek Nu!
* proefles flow en tai chi
* wandelcoachsessie

Biografie / Over Roderik Schoorlemmer

Ik ben Roderik Schoorlemmer geboren 14 juni 1971 te Leiden. Ik ben vooral een coach. Zowel een persoonlijke als een zakelijke coach. Ik werk met individuen en groepen. Met mensen die over de nodige intelligentie beschikken. Omdat ik voor deze mensen het meeste kan betekenen. Daarnaast ben ik trainer en tai chi docent.

Ik help mensen en bedrijven om dichter bij zichzelf te komen. Zichzelf beter te leren kennen. Beter contact met hun lichaam te krijgen. En ruimte in hun hoofd. Ik help hen los te laten. Te ontspannen. Tot rust te komen. In balans te komen. Zich open te stellen. Naar binnen te gaan. Waardoor langzaam aan allerlei blokkades worden opgeheven. Energie weer vrij kan stromen. Zij als vanzelf in hun kracht komen. Ruimte krijgen voor verandering. Voor nieuwe dingen. Voor groei en ontwikkeling.

Zo heb ik dat ook zelf ervaren. Met mijn eigen problemen. Daarom blijf ik dicht bij mijzelf in mijn coaching. Gebruik mezelf regelmatig als voorbeeld.

Wat ik doe, doe ik voor een groot deel intuïtief. Op mijn gevoel. Door een situatie te creëren die ontspannen is. Losjes is. Waarin niets moet, maar alles kan. Waar mensen als vanzelf open worden. Zacht worden. Waardoor ingewikkelde zaken bespreekbaar worden. Oplossingen zich als vanzelf aandienen. Er spelenderwijs ruimte komt voor groei en ontwikkeling.

De situatie kan een lang wandeling zijn in de natuur. Of gezamenlijke ontspanningsoefeningen in de buitenlucht. Of wekelijks met elkaar geconcentreerd de tai chi vorm oefenen. In deze sessies daag ik mensen uit de controle te verliezen. Het toeval een kans te geven. De verwondering toe te laten. Zichzelf te verbazen. En boven zichzelf uit te stijgen.

Achtergrond
Ik heb klinische psychobiologie en neurowetenschappen bestudeerd. Ben twee jaar in psychoanalyse geweest. Ik heb langdurig met de kwetsbaren van onze samenleving gewerkt. Leiding gegeven. Ondernemers gecoacht. Les gegeven op de Hoge School.Ik heb workshops gegeven bij banken en overheidsinstellingen. Ook heb ik mij verdiept in tai chi en ben mijn eigen tai chi school begonnen. Heb meer dan 400 mensen gecoacht. Ik zit (of zat )in het bestuur van meerdere stichtingen.

Flow Sessions
Roderik Schoorlemmer

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.