Duurzaamheid Winkels

Geluk geef je door ...Kies voor eerlijke producten die de wereld een beetje mooier maken
Driehuis

Natuurlijk geloof jij in een duurzame wereld. Wij ook!
Kies voor eerlijke producten die de wereld een beetje mooier maken. Je vindt ze in onze webwinkel. Geluk voor jezelf en geluk voor de makers. Daarom 'Geluk geef je door'...

Onze eigen collectie sieraden van puur zilver, trendy sieraden van o.a. A Beautiful Story en Made Kenya maar ook houten horloges van WeWood, houten zonnebrillen en prachtige mode accessoires vind je in onze webwinkel Studio Art Styles. Look good, feel good & do good. 

Creatief zijn is heerlijk. Even uit het dagelijkse denkproces. 
Je bent van harte welkom in ons sfeeratelier 'Creative Suitcase' om een zilveren sieraad naar eigen idee te maken. We zorgen voor een relaxte workshop en helpen je graag om iets moois uit jezelf te laten opbloeien. 

Graag tot ziens in onze webwinkel of ons sfeeratelier.

Biografie / Over Yvonne van den Berg

Ik zie mezelf als netwerker, omdenker, bedenker van creatieve oplossingen, bied een nieuwe kijk op processen en marktbenadering en werk vanuit het hart.

Een zinvolle bijdrage leveren brengt mij geluk. Ik onderschrijf daarom mileubewust ondernemen met het oog op de toekomst voor mens en planeet.

Mensen noemen mij inventief en open, praktisch, veelzijdig, daadkrachtig, sociaal vaardig, communicator, verbinder, netwerker, teamplayer, taalvaardig, gedreven met een brede interesse in mens, omgeving, wereldwijde ontwikkelingen en technologische vooruitgang. En bovenal zie ik uitdaging in vernieuwing!

Als goudsmid en eigenaar van ‘Creative Suitcase, workshops & meer’ sta ik voor kwalitatief hoogwaardige sieraden en intieme workshops om je eigen zilveren sieraad te maken. Deze workshops volg je in het sfeeratelier dat met liefde voor detail is ingericht en uitgerust. Genieten met alle zintuigen. Ik help je om het beste uit jezelf te halen.

Creative Suitcase (Geluk geef je door / Studio Art Styles)
Yvonne van den Berg

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: