Persoonlijke groei Zelfrealisatie

Bevrijd leven; Lichtavonden (satsang, samenkomen in waarheid), bevrijdingscoach
Haarlem

Alles zou goed moeten zijn, maar je piekert veel en ervaart zo'n sleur... Je bent moe van moeten, maar je weet niet hoe je dat om kan buigen...Je wilt meer zingeving ervaren, meer van betekenis zijn, maar je weet niet hoe...Herkenbaar?

Hoe kan ik jou met mijn gave helpen?

De meeste mensen leven hun leven redelijk tevreden. Toch ervaren ze bij het minste of geringste veel stress. Hoe komt dat? Omdat ze veel nadenken en piekeren over dingen. En als ze er in hun gedachten niet uitkomen, gaan ze er met anderen over praten. Dat kan soms wel verlichting geven, maar vaak ook niet. Immers... waar je aandacht aan geeft groeit. Dus als je aandacht geeft aan stress, krijg je ook meer stress.

De bekende vicieuze cirkel dus. Waar je moeilijk in je eentje uit komt. Wat heb je dan nodig? Wat je nodig hebt is:

  • iemand die snapt wat stress is en weet hoe stress ontstaat
  • die ervaringsdeskundige is als het gaat om stresservaringen
  • die jou instant begrijpt en die vanuit een ander perspectief kan zien wat jij met je gedachten doet die jou stress opleveren.

Biografie / Over Carla van Hooff

Zoals velen met mij, kwam ik op een punt in mijn leven waarin ik vond dat het rigoureus anders moest. Maar hoe? Ik had het met regelmaat lastig met mezelf; lastige gedachten en lastige emoties. Ze hinderden mij en mijn omgeving.

Totdat ik op zoek ging. Want ik kon me niet voorstellen dat dit mijn leven was; dat ik het altijd lastig zou hebben met mezelf en de wereld. Ik leerde mediteren, luisterde naar verschillende leraren, las en onderzocht en ontdekte dat er meer was… Het inspireerde me. Ik zag dat er een manier was om gelukkiger te zijn en dat het zo dichtbij mezelf is!

Ik hoefde niet diep te graven in mezelf en van alles naar “boven” halen om geheeld te worden. Het kon anders en het kàn anders en het is anders. Door mijn zoektocht in de vele bijeenkomsten en meditaties en eigen levenservaringen, heb ik een innerlijke “ruimte” ontdekt die in iedereen is. Die ruimte biedt mij rust, vrede en geluk. Ik zie dat mijn binnenwereld mijn buitenwereld is. Daarom hoef ik niet meer buiten mij te zoeken om iets te veranderen. Ik verander mijn focuspunt naar binnen en dus verandert mijn buitenwereld!

Met dat gegeven en die ervaring is alles anders geworden. Het leven is helder en goed en precies zoals het zich aandient.

Hiermee wil ik anderen inspireren en dat doe ik op verschillende wijzen, zoals je kunt zien in mijn Aanbod.

Bevrijd Leven
Carla van Hooff

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: