Persoonlijke groei Yoga

Ouder & Kind Yoga, Yin Yoga & Klankschalen ontspanning voor tieners & volwassenen
Spaarndam

Yogakiddies
Kinderyoga is spelenderwijs je kracht & balans vinden. Door te ontdekken, bewegen & ontspannen, zonder prestatiedruk! En ervaren dat je goed bent zoals je bent!
Ga je mee op avontuur? Lekker brullen als een leeuw, stevig geworteld staan als een boom of even liggen als een muisje zo stil.. Op speelse wijze beleven we avonturen (Indianen-avontuur, herfst-avontuur) vol fantasie en humor!
Vaste lesonderdelen: yogahoudingen (dierenyoga), massage- en zintuigspelletjes, ademhalings- en ontspanningsoefeningen & meditatie.

Yoga4teens
Ook tieners hebben veel baad bij ontspanning & rust in een tijd dat er veel van ze wordt verwacht. Tijdens de lessen combineren we yogahoudingen, ontspanning, muziek, ademhalingsoefeningen, massages en meditaties. Door yoga kom je dichter bij jezelf en wordt je lichaam sterker, leniger en gezonder! Waardoor je je weer beter kunt concentreren en presteren! 

Yoga4soul
Yoga waar je lichaam & geest samenbrengt door bewust te bewegen in combinatie met je adem  Je wordt sterker, flexibeler en rustiger in je hoofd. De lessen zijn Easy Flow: rustig opgebouwd en de flow maakt het soepel & vloeiend. Yoga brengt je in contact met jezelf & je innerliijke kracht. Kom en ervaar hoe fijn het is om weer in je balans te komen!

Ik hoop je binnenkort te mogen ontmoeten! Het licht in mij, groet het licht in jou, Namaste!

Biografie / Over Frederieke Boersma

Frederieke Boersma (1980) is trotse moeder van twee zonen Ian (2007) en Mason (2010). Yogadocente voor kinderen, tieners en nu ook voor volwassenen!

Werkzaam als pedagogisch medewerkster miste ik iets wat ik kinderen kon meegeven, toen ik  een workshop Peuteryoga zag, was ik meteen om : “Ik word kinderyogajuf!” Daar startte mijn prachtige yogadroom…

Ik volgde de Docentenopleiding Peuter- en Kleuteryoga bij Marjolein Tiemstra. Meteen was ik overtuigd van de positieve effecten van kinderyoga en zag de kinderen opbloeien in deze ongedwongen sfeer! Als snel volgde ik de docentenopleiding voor Kinderyoga bij Jip & Jan Academie van Helen Purplehart kinderyoga en Kindermeditatie van Rosalinda Weel. Daarna volgde de docentenopleiding   Ouder & Kind Yoga (baby- dreumes- en peuter – kleuteryoga) en de docentenopleiding voor Tieneryoga.

Omdat Yoga & meditatie zoveel moois in mijn leven heeft gebracht, wilde ik dit ook kunnen delen met volwassen. De Docentenyoga opleiding is daarom een prachtige aansluiting op mijn yogadroom!

Yogakiddies
Frederieke Boersma

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: