Persoonlijke groei Meditatie

Shambhala meditatiegroep Haarlem
Haarlem

Shambhala biedt een gestructureerd pad van meditatie en een volledige introductie in de fundamenten van Shambhala-Boeddhisme.

Regelmatig zijn er op de dinsdag open meditatie avonden, met zitmeditatie en loopmeditatie, er zijn meditatie instructeurs aanwezig voor meditatie instructie. Verder zijn er op de dinsdagavonden regelmatig korte cursussen of lezingen. Incidenteel wordt er in het weekend een cursus gegeven. 

  • De visie van Shambhala is dat er fundamentele, menselijke wijsheid bestaat, die de problemen van de wereld kan helpen oplossen.

Shambhala Haarlem is nauw verbonden met de centra in Leiden en Amsterdam met een ruimer aanbod voor verdere kennismaking, opvolging en verdieping. Kijk voor het actuele programma op onze website

Biografie / Over Shambhala

Shambhala is een internationale gemeenschap van beoefenaars van boeddhistische meditatie en andere contemplatieve disciplines.

De Shambhala-­boeddhistische traditie biedt een compleet pad aan van meditatie‑beoefening en studie. Shambhala heeft in heel Nederland verschillende centra en groepen die cursussen aanbieden, (gratis) meditatie-begeleiding en veel gelegenheid tot mediteren. Ook omvat Shambhala contemplatieve kunstvormen zoals Kado (Japans bloemschikken), Kyudo (meditatief boogschieten) en Miksang (contemplatieve fotografie).

Shambhala is een non-profit organisatie die bestaat dankzij de inzet van de talloze vrijwilligers binnen onze gemeenschap.

Shambhala Haarlem
Shambhala

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: