Welzijn Dans & Beweging

Buikdans op alle niveau’s en voor alle leeftijden
Haarlem

Bij Studio Raniya in Haarlem kun je wekelijkse buikdanslessen volgen. Er zijn lessen op alle niveau’s en voor alle leeftijden.

  • Ben je een beginner? Je kunt een introductiecursus van 4 lessen volgen om te kijken of Buikdans iets voor je is. Onze prachtige dansstudio is in het centrum van Haarlem.

De sfeervolle dansstudio van buikdanseres Raniya bevindt zich midden in het centrum van Haarlem. Buikdansen is geschikt voor alle leeftijden en je hebt geen danservaring nodig om te kunnen starten. Voor leerlingen die het leuk vinden om op te treden is er een speciale Performancegroep, waarmee we regelmatig dansvoorstellingen maken voor in het theater.

We verzorgen ook complete kinderfeestjes en workshops voor volwassenen zoals verjaardag, vrijgezellenfeest, babyshower en bedrijfsuitje.

Studio Raniya is ook te huur.

Biografie / Over Raniya

Buikdans Studio Raniya staat onder leiding van buikdanseres Raniya en we zijn gespecialiseerd in het geven van buikdansles.

In onze dansstudio, inclusief theekamer en kleedkamer met manden vol kleurrijke rokken en muntjessjaals is alles aanwezig om van buikdansen een totaalervaring te maken. Het is een plek waar je uit je hoofd in je lichaam komt, waar je kan genieten van dans en muziek en waar vriendinnen voor het leven worden gemaakt.

Buikdansen is naast dat het leuk en heilzaam is om samen te doen ook een prachtige kunstvorm die je op een podium kan doen. Voor leerlingen die dat leuk vinden is er regelmatig de mogelijkheid om op te treden in het theater.

We hebben shows en voorstellingen verzorgd op vele plekken en voor vele gelegenheden zoals de Stadsschouwburg, de Philharmonie, De Meerse, de Nieuwe Kerk Amsterdam, Sugarfactory, Paradiso en de Melkweg. We dansten voor musea en op vele festivals zoals het Houtfestival, het Amsterdam Roots Festival, Martbazaar en het Indian Summer Festival. We stonden met bekende popsterren op het podium en we dansten voor het Koninklijk Huis.

Buikdansschool Raniya
Raniya

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.