Persoonlijke groei Medium

Gerbrand Elkerbout spiritueel medium
Haarlem

Mijn naam is Gerbrand Elkerbout, Spiritueel medium.

Een medium is een tussenpersoon, een kanaal tussen het onzichtbare en het fysieke. Ik beschik over meerdere paranormale gaven waardoor geesten of zielen van overledenen via mij boodschappen door kunnen geven.

Al meer dan 25 jaar zie ik het als een opdracht om met mijn spirituele gaven te werken en een ander te kunnen en mogen helpen.
De vragen die mij al medium gesteld worden lopen erg uiteen. Veel mensen willen weten hoe het met een overledenen gaat. Maar vragen over bv. werk, opvoeden, gezondheid en relaties zijn ook van toepassing.

Iedereen is welkom op de openbare middagen (zie website) of om een afspraak te maken voor een persoonlijke sessie.

Mijn werkzaamheden zijn divers. Behalve werkzaam als medium tijdens openbare middagen en persoonlijke sessies help ik ook veel mensen als magnetiseur. Magnetiseren is het via de handen overbrengen van helende, positieve, genezende energie. Daarmee wordt de balans tussen lichaam en geest hersteld en worden blokkades opgeruimd. Mijn ervaring is dat mensen zich tijdens en na een behandeling rustig en ontspannen voelen. Pijn wordt in veel gevallen minder. Zo nodig kijken we naar wat de achterliggende oorzaak kan zijn van uw lichamelijke klachten.

Voor verdere informatie kunt u ook kijken op mijn website

Helende groet, Gerbrand Elkerbout

Medium gerbrand
Gerbrand Elkerbout

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.