Persoonlijke groei Healing en reading

Praktijk Innerlijk Dialoog
Hillegom

Soms zijn er momenten in je leven, dat je het gevoel hebt vast te zitten en geen uitweg ziet. Daarbij is het fijn om hulp te ontvangen.

Je kunt terecht voor klachten zoals: burn-out klachten, spanningsklachten, depressie, traumaverwerking, angst, psychische en lichamelijke klachten, levensvragen, gevoel vast te zitten.

Er worden verschillende werkvormen gebruikt:

   - Inzichtgevende gesprekken

   - Lichaamsgerichte oefeningen

   - Opstellingswerk (familie-opstellingen)

   - Verschillende vormen van healing w.o. klank- stemvorkhealing, sjamanistische

     healings

   - Orgaanmassage

   - Andere vormen van therapeutisch/energetisch werk

Door deze verschillende werkvormen worden er diepere lagen en ervaringen aangeboord, wat tot andere en nieuwe inzichten kan leiden dan alleen gesprek. Wil je eenmalig komen voor een reading, aurahealing, stemvorkhealing, orgaanmassage, ritueel of gesprek is dat mogelijk.

Wat brengt het je

Er ontstaat ruimte voor bewustwording, waardoor er meer balans in lichaam, geest en ziel wordt ervaren. Je komt meer in contact met de diepere lagen van jezelf; je zelfvertrouwen neemt toe, je zult je daardoor beter en energieker gaan voelen

Andere activiteiten:

cursus: persoonlijke ontwikkeling d.m.v. het ganzenbord
 

Welkom. Marja Kruik  

Biografie / Over Marja Kruik

Wat geeft mij bezieling?

Dat is een thema wat al in mijn vroege jeugd aanwezig was. Ik wilde weten van waaruit mensen hun leven vorm gaven en wat hen ten diepste bewoog om te zijn hoe ze zijn. Vanuit het beroep van verpleegkundige (somatisch en psychiatrisch) werd ik geraakt door de thema’s ziekte, leven en dood, en wilde ik de essentie van het leven leren begrijpen.

Dit bracht mij bij verschillende intensieve leerscholen voor persoonlijke en spirituele bewustwording, groei en ontwikkeling. De healing/reading opleiding bij het voormalig C.I.C.O. in Utrecht, waarbij ik ook een aantal jaren geassisteerd heb in verschillende groepen. Daarna het Nederlands Instituut voor Stervensbegeleiding. Familie opstellingen bij Phoenix-opleidingen.

Ik was leerling in het sjamanisme bij Donna Talking Leaves en later bij de inca sjamanistisch trainingen- en het healingpad, kennis van oude tradities en verbinding met natuur en kosmos. Diverse stemvork- en klankworkshops. Geïnspireerd door tantra. Hierin heb ik diverse trainingen en de tantra jaartraining bij Osho Leela gevolgd. Tantra heeft mij dichter bij mijn lichaam gebracht. Gehoor geven aan wat er binnen in mij is, intuïtie en verlangen een stem geven. Een wereld vol nieuwe dimensies en ervaringen ging voor mij open. En kon ik ervaren dat bezieling ligt in het liefdevolle contact met mezelf en de wereld om mij heen, waarin tegelijkertijd ook de mystiek van de essentie ligt.

Innerlijk Dialoog is in 2003 opgericht.

Innerlijk Dialoog
Marja Kruik

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.