Welzijn Reizen & Vakanties

SoleLuna, welzijn vakanties en retraites in Italië
Haarlem

SoleLuna verzorgt welzijnsvakanties in Italië gericht op het hervinden van je eigen vitaliteit. Lekker verwend worden, tot rust komen, opladen en tegelijk een gezondere levensstijl aanleren in een prachtige omgeving maar twee uur vliegen van huis.

Tao yoga, yoga met paarden, aan zee, tussen de Toscaanse heuvels en altijd met gezond eten die ook echt lekker is. In Italië la vita è bella: ervaar dat je gezondheid begint met genieten.

SoleLuna is voor iedereen die wat extra verwennen kan gebruiken en/of preventief wil werken aan gezondheid en welzijn. Niet meer geleefd worden, maar tijd voor jezelf nemen en de weg inslaan naar geestelijke en fysieke vitaliteit.

Biografie / Over Lidia Bernabei

Ik ben Lidia Bernabei. In 1970 kwam ik in Rome ter wereld en een paar jaar na mijn studie verhuisde ik naar Nederland.

Ik ben getrouwd met een Italiaanse cardioloog, werkzaam in een Amsterdams ziekenhuis, en moeder van twee kinderen. Ik heb een opleiding tot voedingscoach en heb ruim tien jaar ervaring met het organiseren van interculturele evenementen en vakanties.

Met mijn culturele achtergrond, professionele vaardigheden en een netwerk in beide landen ben ik voor mijn klanten de ideale bruggenbouwer tussen Italië en Nederland.

Een plezierig brug tussen Zon en Maan: SoleLuna

SoleLuna onderscheidt zich van het massatoerisme door de bijzondere combinatie van enerzijds het aanbod van exclusieve, authentieke Italiaanse locaties en anderzijds mijn persoonlijke dienstverlening die is toegesneden op al je wensen en behoeftes in het kader van welzijnsvakantie, ontspanning en plezier.

Mijn passie is om mijn kennis, vaardigheden en Italiaanse netwerk in te zetten voor het op maat regelen van zorgeloze vakanties voor mijn klanten.

SoleLuna
Lidia Bernabei

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.