Persoonlijke groei Yoga

Opia Yoga
Haarlem

In onze prachtige studio in het centrum van Haarlem bieden wij tal van lessen aan. Van Hatha Yoga tot Chi Kung. Onder begeleiding van deskundige docenten kun je genieten van elke les op het rooster. Kom gerust langs voor een proefles

Wees van harte welkom om kennis te maken met een van onze lessen in de mooieste yoga ruimte van Haarlem- Centrum! Wij bieden verschillende vormen yoga aan waaronder Critical Alignment Yoga ( en Therapie), Kundalini Yoga, Yin Yoga, Visnana Yoga en andere bewegingsvormen zoals Tai-Chi, Chi-Kung en Pilates.

Voor mensen die spannings- en rugklachten hebben en voor wie yoga (nog) niet mogelijk is, is er de Critical Alignment Yoga Therapie (CAT). Deze les duurt een uur en er wordt voornameijk  aandacht besteed aan het vrijmaken van stijve en vastzittende structuren besteed. De vrijheid van bewegen neemt toe en je wordt soeper en sterker.

Wij werken met een 10-lessenkaart die je kunt gebruiken bij elke les van het rooster. En dat zijn er wel 16 per week! je kunt vrijblijvens gebruik maken van ons aanbod van 3 proeflessen voor 15 euro.

Biografie / Over Lineke Verrips

Na een korte yoga-ervaring (1983) in de toenmalige Cosmos in Amsterdam leerde ik de yoga pas goed kennen in India 1994. Ashtanga Yoga is mijn eerste liefde. Daarna kwam de prachtige tantrische Kundalini Yoga en White Tantric Yoga in mijn leven en die beoefen ik sinds 1999.

Mijn Klassieke Hatha Yoga certificaat behaalde ik 20en daarna volgde ik ook opleidingen in Critical Alignment Yoga en Yogatherapie (2009/2015). Lesgeven begon in 2003 en ik ben in 2008 mijn eigen Opia Yoga school begonnen. Mijn meditatie ervaring komt uit de Vipassana (inzichtsmeditatie) en de Dynamic van Osho.

In 2004 was ik in India voor een bezoek aan de grote Advaita leraar Ramesh Balsekar en om de Vipassana (inzichtmeditatie) te ervaren. Deze trainingen van 10 dagen stilte heeft mij tot een diepe staat van ontspanning, vrijheid en onafhankelijkheid gebracht. Deze zuivere techniek beoefen ik dagelijks. Eind 2008 ben ik weer in de retraite gegaan, ditmaal in Belgiƫ en ik zal steeds weer gaan als de gelegenheid zich voordoet.. Al mijn ervaring pas ik met liefde toe in alle lessen en sessies.

Inmiddels is de school uitgegroeid tot een plek waar je verschillende vormen yoga en andere bewegingsvormen kunt beoefenen onder deskundige docenten. Tai Chi, Chi Kung, Pilates, Yin Yoga, Kundalini Yoga, Critical Alignment Yoga en de Sivananda Yoga.

Alle lessen zijn voor iedereen toegankelijk. Drie proeflessen voor 15 euro!

Opia Yoga
Lineke Verrips

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.