Persoonlijke groei Lichaamsgerichte Therapie

....... behandelingen waar je energie van krijgt
Haarlem

Minder gespannen en meer stromen? De energetische behandelingen zijn teamwerk, tussen jou en mij.  Kleine of grotere blokkades waar jij last van hebt of als belemmerend ervaart, worden energetisch aangeraakt. Je ervaart jezelf, en we vinden de beweging die jou past voor meer ruimte en minder spanning. Spanning is stilstaande energie. Je maakt contact met de beweging van jouw energie en daarmee jouw levenskracht.

Hoe? We hebben een eerste gesprek en inventariseren waar spanning vastzit. Er wordt vanuit het contact subtiel en uitnodigend gewerkt via beweging, mijn handen of stem. De behandelingen lig je ook op een massagetafel of zit je op een stoel. Het contact op of rondom het lichaam en de zachte wijze van aanraking zijn gestoeld op Biodynamische lichaamspsychologie en Healing Touch. 

We blijven in gesprek of juist in stilte. Ik ben de begeleidend reisleider naar jou innerlijke wijsheid en lichaamsbewustzijn. Wanneer het cellulair geheugen in het lichaam mag ontwaken, kan er inzicht over de oorzaak van de spanning ontstaan of kan het weer meer stromen. Oude patronen of pijnlijke ervaringen mogen smelten, ook vroeg kinderlijk of andere vormen van trauma. Tijdens de sessie kun je jouw stroom of homeostasis horen via een luidsprekertje. Ontkleden is onnodig. 

Voel jij het borrelen of mis je je werkelijke zelf? Dan nodig ik je graag uit voor een vrijblijvende telefonisch intake. Meer info en het contactformulier zijn op mijn website te vinden. Of bel me gewoon: 2159 1022. Locatie: ZOED, Wilhelminapark 28, Haarlem

Biografie / Over Wietzke van Oene

Ervaren Biodynamisch Lichaamsgeoriënteerd (psycho)therapeut, Bio-Release docent, gecertificeerd Healing Touch Therapeut en Docent (CHTP/I).

"Een traumatische ervaring kun je 100 keer vertellen, maar lost het helemaal op? Spanning kan evengoed bevroren blijven en het trauma niet ontmoet. 

De zachte uitnodigende methodes helpen naar het lijf te luisteren, naar wat er werkelijk leeft en diep verborgen is in het cellulair bewustzijn. Ik kon zelf meer voelen wat ik wel nodig had, en pijnlijke ervaringen laten smelten. Deze ervaring gun ik ieder ander ook.

Enthousiast over deze aanpak, ben ik zelf in 1982 de opleiding voor Biodynamische psychologie gaan doen bij het Nederlands Instituut voor Biodynamische Psychologie "NIB" in Amsterdam. Na mijn afstuderen startte ik een kleine praktijk en de "BRIC" Bio Rlease Instructor Course, docentenopleiding, welke ik in 1987 met veel plezier afrondde.

Terwijl mijn intuïtie zich verder ontwikkelde, heb ik de professionele internationale Healing Touch opleiding gevolgd in Nieuw Zeeland, Australië en Amerika. Sindsdien heb ik al 30 jaar Healing Touch trainingen gegeven in binnen- en buitenland, aan zorgprofessionals en geïnteresseerden die, net als ik, hun intuïtie willen ontdekken of ontwikkelen. Healing Touch is een inmiddels geaccepteerde toepassing van energetische therapie, intregatieve geneeskunde en complementaire zorg. De combinatie stimuleert het zelfgenezend vermogen. Preventieve methoden kunnen ook instellingen veel kosten besparen."

Een praktijk in Haarlem, verschillende trainingen en studiebegeleiding als coach en mentor. Ik ben blij dat ik met die ervaring en meer dan 35 jaar praktijk veel diepgang en compassie heb mogen delen in de begeleiding van cliënten en cursisten. Dankbaar. 

HEELzijn, energetisch lichaamsbewustzijn
Wietzke van Oene

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: