Persoonlijke groei Familie- en systeemopstellingen

Familieopstellingen en opstellingen bij ziekte
Haarlem

Be all you can Be staat voor een vitaal leven waarin we in vrijheid ons volledige potentieel benutten. Ook, of misschien wel juist, in situaties waarin we het gevoel kunnen hebben dat de grond onder onze voeten wordt weggeslagen door een ziekte, overlijden, reorganisatie, stukgelopen relatie.

In de begeleiding bij vragen rondom 'leven met kanker', persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit in organisaties maak ik ook gebruik van systemisch werk. Opstellingen kunnen een zeer behulpzame manier zijn om inzicht te krijgen in de oorsprong van een situatie. Daarnaast werkt een beweging die tijdens de opstelling zichtbaar wordt ook daadwerkelijk door in het leven van hier en nu, waardoor het ook een helende en transformerende werking kan hebben.

Opgeleid in de traditie van Bert Hellinger begeleid ik familie-, ziekte-, loopbaan- en organisatieopstellingen in individuele sessies of in groepsverband.

Wil je een keer een opstelling ervaren neem dan gerust contact met me op voor een individuele opstelling of kijk op mijn website (en hier in de agenda) voor informatie over aankomende workshops.

Een mooie manier om kennis te maken met het werk van familieopstellingen zijn de maandelijkse workshops die ik op donderdagavond geef. Deze laagdrempelige workshops zijn op basis van waardebepaling achteraf. Je kunt deelnemen met een vraag, als representant of meebewegen met de groep.

Deze workshops staan niet altijd in de agenda, maar zijn wel op mijn website terug te vinden, dus kijk vooral daar even.

counseling- en healingpraktijk Be all you can Be ~ Voor een nieuw Perspectief
Stefanie Bussing

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.