Persoonlijke groei Mindfulness & Compassie

Mindfulness & Compassie - De 8-weekse MBSR-Training, Workshops en Individuele Begeleiding
Haarlem

Of ik nu een training aan en groep geef of mensen individueel begeleid, het vertrekpunt in mijn begeleiding ligt altijd bij mindfulness en compassie.

De focus lig bij het met vriendelijkheid van binnen stil mogen worden, te proeven wat er hier en nu gaande is. Te mogen veranderen, waar dat mogelijk is. Anders te leren omgaan met de dingen die niet veranderbaar zijn. De eigen wijsheid hierin te ontwikkelen en vrij te worden.

Als trainer is het mijn doel om een ruimte van vertrouwen en wederzijds respect te creëren. Waarin het met en van elkaar leren in een ontspannen sfeer mag plaatsvinden. Waarin nieuwe ervaringen opgedaan mogen worden. En waarin het geleerde een plaats krijgt in het leven van alledag.

Als coach heb ik respect voor de eigenheid van elk mens. Het geeft mij vreugde, je te ondersteunen bij de ontwikkeling van je eigen potentie. Je te mogen begeleiden bij het vinden van je eigen authentieke antwoorden op de vragen die bij je leven.

Als mens hebben de ups en downs in het leven mij geleerd, dat elke wolk ook een gouden randje heeft. Dat elke tegenslag, elk 'falen' ook kansen biedt voor een nieuw begin, een verandering ten goede. Ook al wordt dat vaak pas achteraf duidelijk.

Biografie / Over Wolfram Meyer

Mindfulness beoefening is voor mij een cadeau van onschatbare waarde. Antwoorden komen tot mij door van binnen stil te worden.

Ik heb meer compassie met mezelf en mijn omgeving en ervaar elke dag weer de bevrijding van gewoon mezelf mogen zijn met alles wat er is. Dat ik anderen mag begeleiden op hun weg naar meer innerlijke vrijheid geeft me veel voldoening en vervult me met dankbaarheid. Elke keer weer.

Tijdens mijn studie filosofie kwamen angst en depressie als ongewenste gasten in mijn leven. In de jaren die volgden werd ik er regelmatig door uit balans gebracht. Ten slotte zat ik rond de eeuwwisseling opgebrand thuis. Toen ben ik in aanraking gekomen met Vipassana meditatie, de meditatievorm waaruit de mindfulness training is voortgekomen. Tijdens een 10-daagse stilte-retraite heb ik de heilzame werking van aandacht training zelf mogen ervaren.

Sindsdien is het een deel van mijn leven geworden. Ik doe dagelijks consequent mindfulness oefeningen en ga jaarlijks op meditatieretraite. Van een man die altijd beren op de weg zag, ben ik iemand geworden die de uitdagingen van het dagelijks leven aangaat.

Toen mijn meditatieleraar, Frits Koster, mij vroeg: “Mindfulness trainer worden, is dat niet iets voor jou?”, hoefde ik niet lang na te denken. En omdat burn-out, faalangst, piekeren en depressie mij van binnenuit niet vreemd zijn, kan ik je vanuit herkenning begeleiden.

Het cadeau van mindfulness ligt ook voor jou klaar om uitgepakt te worden. Waar wacht je op?

Mindfulness en Compassie Haarlem
Wolfram Meyer

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: