Persoonlijke groei Yoga

Yoga Bloemendaal
Bloemendaal

Yoga Bloemendaal verbindt jou met yoga én pilates... verschillende vormen voor verschillende mensen. In ons yoga centrum bieden diverse docenten lessen en workshops aan. Vijf dagen per week kunnen volwassenen, tieners en kinderen yoga / pilates volgen. Ook is er ruimte voor individuele sessies. In de weekenden zijn er regelmatig workshops en retraites.

Voel je vrij en doe mee ...

Biografie / Over Natanja van den Brink

Dankzij lichamelijke klachten belandde ik op het yoga pad. Mijn “doel” was pijnverlichting. Ik vond niet alleen vermindering van klachten, zelfs een volledige verandering op mentaal niveau. Yoga brengt mij in contact met mezelf, leert me te onderscheiden wat belangrijk is in het leven en wat je mag loslaten. Puur kijken, met open blik, zonder ruis.

Dankzij yoga ervaar ik dat “het goed is, zoals het is”. Ieder is uniek, bijzonder en toch staan we in verbinding met elkaar. 
Yoga is een levenswijze geworden. Het verrast me ieder moment opnieuw, het verbindt me met mezelf en mijn omgeving, ik ontmoet diepgang in de beoefening. Rust in het denken, helderheid en stilte. Yoga is...alles in één.

Verdieping en verbinding

Rond 2002 ervoer ik de krachtige yoga vorm Power yoga. Hierna volgde Hatha yoga. Een innerlijke reis, verdieping, die ik wilde delen met anderen. Als coach motiveerde ik mijn cliënten hun hart te volgen, datgene te zijn en te doen wat ze ten diepste wensten. Ik ontdekte dat yoga mijn weg is. In de lente van 2013 heb ik de opleiding Saswitha afgerond en sinds 2009 geef ik les. Eerst, als medeoprichter, bij Yogacentrum Innerwork, vervolgens bij de Body en Mind studio, Yogastudio Santpoort, Shanti, en op de zolder van de Daalse Lente. 

In het voorjaar van 2013 heb ik het inititatief genomen voor Yoga Bloemendaal. Een plek waar alles samenkomt; een passie, inspiratie en de verbinding met gelijkgestemden.

Lesgeven 
Mijn lessen zijn afwisselend, en met beide voeten op de grond. Dynamische en statische houdingen wisselen elkaar af, je ervaart kracht en ontspanning, en hoe dit in balans te brengen. Je wordt je bewust van het ritme van je adem, de basis van Hatha yoga, hoe deze energie te bundelen en richten middels concentratie. Je ervaart rust, zowel mentaal als fysiek. Iedere les kent een thema, waarvan de chakra’s de belangrijkste zijn. Ook laat ik mij inspireren door onder andere de sutra’s van Patanjali, onze kinderen Bodil en Tara en al wat ik zie, ervaar of opmerk. De lessen zijn ook te volgen voor Engelstaligen. Regelmatig volg ik workshops van verschillende docenten. Naast lesgeven aan volwassen en kinderen kun je mij vragen voor één-op-één sessies en geef ik workshops.

Achtergrond

  • Saswitha, opleiding voor Yoga & Wijsbegeerte
  • Modules: Anatomie, Mindfulness, Meditatie, Ademtherapie, Filosofie 
  • Specialisatie: Chakrapsychologie en -filosofie
  • Yogacentrum Jip & Jan
  • Kinderyogadocent
  • Cursus Yoga & Ayurveda - Saswitha

Yoga Bloemendaal
Natanja van den Brink

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: