Duurzaamheid Grafisch- en Webdesign

illustraties, design en live tekenen
Haarlem

Illustraties maken is mijn passie! Jouw wensen creatief vormgeven en met je meedenken om zo tot een mooi eindproduct te komen. Of het nu gaat om visitekaartes, anisichtkaarten, een logo of illustratie voor je website - alles kan!

Naast illustraties, grafisch ontwerp (flyers, visitekaartjes, banners e.d) , schilderkunst / muurschilderijen e.d. werk ik ook als "live" illustrator waarbij ik jouw event/ bijeenkomst/lezing  on the spot van beelden kan voorzien.

Dit kan een waardevolle toevoeging zijn, een beeld zegt meer dan 1000 woorden!  Neem een kijkje op mijn website voor voorbeelden.

Biografie / Over Mara Leiblum

Mijn passie voor dans(expressie), bewegen, yoga en het werken met kinderen EN het illustreren, vormgeven, schilderen, live tekenen geef ik ruimte in de 2 ondernemingen die ik heb; dancefun4kids en Artfun4you.

Ik heb een achtergrond in de (ortho) Pedagogiek, met hierna een groot aantal bijscholingen op gebied van beweging, kinderdans, kinderyoga en yoga for the special child (voor kinderen met een ontwikkelingsuitdaging).

  • Al meer dan 25 jaar geef ik op basisscholen, kdv, bso's, prive en in bibliotheken kinderdans, kinderyoga en dansyoga les.
  • Om mijn creativiteit meer kleur en een ander vorm te geven heb ik grafische vormgeving aan de kunstacademie (HKU) gevolgd en een opleiding voor multi-media webdesign (HKU/Hilversum).

Ik vind het erg leuk om iets voor een ander te kunnen (be) tekenen, mee te denken hoe vorm en betekenis optimaal samen kunnen komen in een beeld. Van logo, ansichtkaart, visitekaartjes tot illustraties voor boeken en het vormgeven van flyers.

Het live tekenen op locatie is een mooie aanvulling op dit vlak, waarbij ik op events, lezingen, festiviteiten beelden maak bij het gesproken woord (of het gebeuren).

Dancefun4kids en Artfun4you
Mara Leiblum

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: