Persoonlijke groei Yoga

Yoga Kleverpark - rust | vitaliteit | kracht
Haarlem

Onze studio ligt aan de rand van het groene Kleverpark en is een fijne plek voor rust en beoefening van yoga. De wekelijkse yoga lessen worden gegeven door gediplomeerde docenten in een persoonlijke, rustige sfeer die uitnodigt tot ontdekken. De lessen zijn geschikt voor beginners, gevorderden jong en oud. Er zijn ook zwangerschaps yogalessen. 

De lessen zijn laagdrempelig en kenmerken zich door een uitdagende afwisseling van in-en ontspanning. Er is veel aandacht voor de adem, waar en hoe te voelen. Je zult merken dat door concentratie, aandacht en de asana’s je lichaamsbewustzijn groter wordt. Yoga werkt op alle lagen van lichaam en geest.

Onze docenten vormen een gepassioneerd team en zijn professioneel geschoold in verschillende yoga stijlen: Hatha yoga, Yin yoga, Vinyasa yoga, Restorative yoga, Kundalini yoga,  Meditatie, Yoga Nidra

  • Voel je welkom om te ontdekken of yoga iets is voor jou. Meld je aan voor een proefles; tot ziens op de mat!
  • In de zomer zijn er elk weekend buiten yoga lessenzaterdagochtend van 9.00-10.30 op Landgoed Elswout in Overveen : een heerlijk begin van het weekend! 

In het voorjaar organiseren we een Yoga weekend in de natuur en het hele jaar door bieden wij ook workshops aan die een verdieping aan je yoga practice geven:  Kundalini workshop  |  Yin yoga specials  |   Yoga Nidra avonden | Hormoon yoga cursus   

Biografie / Over Helene Kissels

Yoga en meditatie ontdekte ik toen ik op zoek was naar meer rust en verdieping in mijn drukke leven. Hierdoor leerde ik diep te ontspannen en werd mijn lichaam weer soepel en vitaal. Mijn ‘Yoga-pad’ begon met Vipassana – en Zen meditatie. Deze brachten mij bewustwording en inzicht in gedrag, gedachten en emoties.

Mijn yoga lessen kenmerken zich door een uitdagende afwisseling van in-en ontspanning. Er is veel aandacht voor de adem, waar en hoe te voelen. Je zult merken dat door concentratie,  aandacht en de asana’s je lichaamsbewustzijn groter wordt. Yoga werkt op alle lagen van lichaam en geest. De houdingen lijken soms bedrieglijk eenvoudig of roepen juist een gevoel van weerstand op. Je leert daarmee om te gaan. Yoga is wat dat betreft een prachtig middel tot zelfkennis en transformatie: vanuit innerlijke rust en een groeiend  bewustzijn verbindt yoga je hart en hoofd met elkaar.

Naast de groepslessen die ik geef volg ik regelmatig bijscholingen en specialisaties om mijn kennis en vaardigheden te vergroten. In september 2012 nam ik het initiatief tot het starten van Yoga Kleverpark.

  • Opleiding: Saswitha opleiding voor yoga en wijsbegeerte
  • Specialisaties: Meditatie, Chakra psychologie, Ayurveda, Yoga Nidra, Adem en ontspanning (methode van Dixhoorn), Hormoon yoga, Zwangerschaps yoga.
  • Naast mijn yoga docentschap ben ik freelance journalist 

Yogastudio Kleverpark
Helene Kissels

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.