Persoonlijke groei Coaching - Diverse Coaching

Leef vanuit je hart! Coaching, Channeling, Vrouwenavond: Samen Zen Zijn, Hooggevoeligheid
Heemstede

Wil je leven met plezier en vanuit je hart?

Je (weer) krachtig verbinden met jezelf, wie je bent, wat je wilt, waar je verlangen ligt, is het mooiste cadeau wat je jezelf kan geven. Vaak is het lastig om dit alleen te doen. Of gun je jezelf er te weinig tijd voor. Als coach kan ik jou daarbij helpen, door:

  • Intuïtieve coaching
  • Channeling
  • het Bezielingsspel
  • een loopbaantraject.
  • Vrouwenavond: Samen Zen Zijn

Naast gesprekken, praktische opdrachten, visualisaties en meditaties werk ik met het Bezielingsspel en geef ik channelingen door. Maar bovenal bied ik jou een veilige omgeving om in jouw eigen tempo jezelf te herontdekken.

Nieuwsgierig geworden?
Neem gerust contact met me op. Dan bespreken we wat ik voor je kan betekenen.

Biografie / Over Krista Filius

Ik ben Krista Filius. Mijn uitgangspunt is dat als je weer verbinding voelt met jezelf en je verlangens dat je weer met plezier en vanuit je hart kan leven. Je kan zo volop tot ontwikkeling komen. Je houdt energie over en bent beter in balans.

Vanuit rust en ontspanning luister ik met aandacht naar jou. Ik verbind me met wie je bent en geef je de ruimte om jezelf vanuit een veilige omgeving te (her)ontdekken. Mijn gevoeligheid en sterk ontwikkelde intuïtie zet ik in om je te begeleiden, waarbij de nodige dosis humor niet ontbreekt.

Ik ben HBO afgestudeerd en een gediplomeerde loopbaancoach. Voordat ik mijn eigen bureau startte heb ik ruim 15 jaar zowel in de profit- als non-profit sector gewerkt. Als coach, trainer, projectmanager en als consultant in de Human Resources en Werving & Selectie.

Al deze ervaringen gebruik ik in mijn werk als coach. Zo ook mijn levenservaring waarbij ik met vallen en opstaan heb geleerd om vanuit mijn hart te leven. En dat is voor mij thuiskomen!

Krista Filius Coaching
Krista Filius

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.