Persoonlijke groei Relatietherapie

Relatie Counseling bij relatie problemen, Cursussen Bewust Ouderschap, Bewuste Relatie Cursussen
Haarlem

Mijn naam is Samyra van Roy. Ik ben Relatie Counselor en Transpersoonlijk Coach en gespecialiseerd in communicatie in relaties. Vanuit Loving Life begeleid ik mensen naar een leven met meer vreugde en kwaliteit, in hun persoonlijk leven en gezin, hun relaties en in hun werksituaties.

Ik ben gespecialiseerd in Relatie Coaching en Counseling. Ik werk met de succesvolle methode van de toonaangevende Amerikaanse relatiespecialist Harville Hendrix. Zijn ‘Imago Relationship Therapy’ is zo verbazingwekkend effectief en spraakmakend, dat Oprah Winfrey hem al 17 keer terug vroeg in haar talkshow.

Ook ikzelf heb zeer goede persoonlijke ervaringen met de effectiviteit van zijn methode. Het is dé manier om je relatie op een hoger bewuster niveau te tillen, waardoor je een nog hechtere verbinding met je partner en je kinderen krijgt. Je hele gezin vaart er wel bij. Binnenkort start ik cursussen in Haarlem voor Bewust Ouderschap en het creëren van een Bewuste Relatie.

Ik nodig je van harte uit om ook een kijkje te nemen op mijn website, waar ik meer uitleg geef over mijn werkwijze.

Biografie / Over Samyra van Roy

Ik ben gecertificeerd NLP-Master (Academie voor Psychotherapie – Amsterdam), Transpersoonlijk Coach Counselor (Arcturus International Institute-België), en IRI Relationships Educator en Counselor (Imago Relationships Institute- New York/London).

Ik heb dit verder uitgebreid met de certificaten IRI Professional Facilitator voor communicatie en conflictbeheersing in groepen en families en IRI Parenting Course Presenter voor communicatie tussen ouders en kinderen.

Ik volg voortdurend verdere trainingen van Imago Relationships International (IRI). Daarnaast heb ik een intensieve 6 maanden training gevolgd bij Encounter Learning Centre voor Transformative Couples Counseling, waarin de unieke benadering van relatiecounseling door Hedy en Yumi Schleifer gedoceerd wordt. Ook bij deze masters zelf heb ik trainingen gevolgd. In juni 2015 heb ik Hedy en Yumi geassisteerd tijdens hun 3 daags Couples Retreat in Londen UK.

Verder assisteer ik regelmatig Relatie Weekenden bij Encounter Learning Centre en Kairos Encounter Centre in Londen UK.

Loving Life
Samyra van Roy

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.