Duurzaamheid Natuur, Tuin en Landschap

Tuin en Park: inrichting en onderhoud
Vijfhuizen

Biesot en zn is een bedrijf dat zich bezig houdt met het ontwerpen,uitvoeren en onderhouden van tuinen en parken op de meest duurzame en millieu vriendelijke wijze. Met het ontwerpen wordt al gezocht naar een evenwicht tussen mens en dier o.a. door middel van diervriendelijke beplanting.

De gebruikte materialen zijn zover als mogelijk voorzien van duurzame certificaten. Biesot en zn is zelf DOB; ISO; en VCA gecertificeert en is houder van de oorkonde Bijen bescherming 2012.

Onze stijl en werkwijze; Wij noemen het strak stoer. Mix the old & new. Onze tuinen zijn speels en worden gekenmerkt door divers materiaalgebruik. We gaan niet voor eenvoudig. Of saai. We verrassen. Bij Biesot stapt u letterlijk uw nieuwe tuin in met een 3D-tuinontwerp.

  • Wanneer wij een tuinontwerp presenteren, krijgt u naast een 3D-tuinontwerp inclusief verlichting, materialen en een plattegrond tevens een styling advies.
  • Met de juiste meubelen, stoffen en kleuren zet u net de puntjes op de i voor uw nieuwe tuin.
  • Dit maakt onze ontwerpen persoonlijk, kijkend naar de architectuur van het huis, de opdrachtgever en de omgeving.
  • Ieder ontwerp is anders en op maat.

Charlotte uit Heemstede: "Ondanks dat we precies wisten wat we wilden wist Bart ons te verrassen met een slim, doordacht en stijlvol ontwerp!"

Biografie / Over Robert Biesot

Bij Biesot weten we al 65 jaar alles over het inrichten van buitenruimtes. In 65 jaar tijd zijn we uitgegroeid van familiebedrijf naar een groenvoorzieningsbedrijf en architectenbureau van formaat. Met diverse specialisten werken we iedere dag aan het groener, strakker en mooier maken van particuliere- en zakelijke buitenruimtes.

We houden van persoonlijk! Bart en Robert Biesot; Net even dat stapje meer, het persoonlijke contact, flexibiliteit‚Ķ dat is wat wij belangrijk vinden in ons werk. Hier staan we, samen met het Biesot team, iedere dag voor. Alleen dan kun je samen met de opdrachtgevers tot een mooi resultaat komen. En daar doen we het al ruim 70 jaar voor!

Sinds 1992 is Biesot, als een van de eerste groenbedrijven in Nederland, gecertificeerd voor het ISO en VCA keurmerk. Onze particuliere tuinen zijn veelvuldig te zien in de diverse (vak) bladen en boeken, zoals de Home&Garden, Groei & Bloei, Tuin en Landschap, Tuinontwerpen en de boeken van top tuinfotografe Modeste Herwig.

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: