Persoonlijke groei Coaching - Kindercoaching

Helen, Kindercoach
Driehuis Nh

Als  Life- en Kindercoach help ik vooral gevoelige volwassenen en kinderen om zich zekerder te voelen, lekkerder in hun vel te zitten, zowel thuis als op school.  Ik ondersteun ook de ouders hoe zij hun kind het beste kunnen ondersteunen.

Als ouder wil je altijd het beste voor je kind. Soms merk je aan je kind dat het van slag is, uit zijn of haar normale doen is. Vaak doet het ook iets met jezelf en ben je niet altijd in staat om je kind te helpen. Of vind je het moeilijk om je je geduld te bewaren, iedere ouder herkent wel die momenten ! Het kan fijn zijn om daar met een kindercoach over te praten, inzicht in de situatie te krijgen en dan samen de verandering aan te kunnen brengen! 

Als kindercoach help ik vooral gevoelige kinderen om zich zekerder te voelen, lekkerder in hun vel te zitten, zowel thuis als op school. Ik ondersteun ook de ouders hoe zij hun kind het beste kunnen ondersteunen.

Biografie / Over Helen Bogaers-Kuipers

Mijn naam is Helen Kuipers, 51 jaar. Ik ben geboren in het noorden des lands, opgegroeid in Zuidlaren (Dr) en woon al ruim 28 jaar in de Randstad, op dit moment in Driehuis. Daarnaast verblijf ik ook regelmatig in de natuur van Belgisch Limburg, 10 km van Maastricht, samen met Jeroen, mijn partner, zijn zoon Rutger en Anisha, mijn Tibetaanse terrier.

Ik coach en werk therapeutisch met volwassen en kinderen. Ik werk vaak erg intuitief. Hierbij maak ik ook gebruik van mijn helderziende en helderwetende gaven. Ik ben opgeleid als gediplomeerd LifeCoach en gecertificeerd Energetisch Therapeut van Healing Arts. Daarnaast doe ik diverse workshops om bij te scholen.

Helen, LifeCoach en KinderCoach
Helen Bogaers-Kuipers

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: