Persoonlijke groei Therapie (diverse)

Hypnotherapie, NEI, EFT
Haarlem

Hypnotherapie is de basis van waaruit ik werk. Ik combineer dit met diverse andere mogelijkheden en technieken.

Wat is hypnotherapie precies?
Hypnotherapie kun je vergelijken met kortdurende psychotherapie waarbij je gebruik kunt maken van hypnose als hulpmiddel. Het belangrijkste kenmerk van hypnotherapie is het werken vanuit de oorzaak en de emoties en overtuigingen die daarbij horen. Door de therapie te richten op de oorzaak in plaats van op de symptomen, wordt er een snel en blijvend resultaat bereikt.

NEI (Neuro Emotionele Integratie)
Met NEI kun je door middel van spiertesten informatie uit het onderbewuste naar boven halen over de oorzaak van een probleem, waardoor er inzichten ontstaan, emoties verwerkt kunnen worden en geïntegreerd (een plekje krijgen), wat het tenslotte mogelijk maakt om het los te laten.

EFT (Emotional Freedom Technique)
EFT kan worden toegepast bij het ervaren van negatieve emoties zoals angst. Een negatieve gedachte brengt een storing teweeg in het energiesysteem van het lichaam en dit wordt ervaren als een negatieve emotie. EFT kan een energetische disbalans eenvoudig herstellen, waardoor je de negatieve emotie loslaat.

Biografie / Over Nonja Kuyer

Hypnotherapie werkt snel en prettig. Daarom is dit voor mij dé perfecte manier om anderen te helpen.

Met je verstand weet je het waarschijnlijk allemaal heel goed, maar als je gevoel in de weg zit is het heel lastig om dingen te veranderen. Mijn kracht is dat ik je help om het van binnen ook echt anders te gaan voelen, waardoor de verandering eigenlijk heel makkelijk is en als vanzelf volgt.

Ik heb veel plezier in wat ik doe en met dit enthousiasme wil ik ook met jou aan de slag om je doelen te bereiken. Lukt het je zelf maar niet? Ik ben er goed in en kan je echt helpen, zodat het samen wel lukt.

Zet dus de eerste stap en maak een afspraak.

Nonja Kuyer Hypnotherapie
Nonja Kuyer

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.