Welzijn Dans & Beweging

Dance for Health en Biodanza Vital Development
Haarlem

Dance for Health biedt danslessen aan voor mensen met Parkinson, Reuma en MS. De bewegingsprogramma’s bieden iedereen de mogelijkheid om zich gezonder en fitter te voelen.                       

Dance for Health combineert kennis en ervaring uit de moderne dans, klassiek ballet en fysiotherapie. De ervaring leert dat dansen in een groep drempelverlagend werkt om regelmatiger te bewegen. Door middel van dans, muziek en verbeeldingskracht wordt er aan balans, flexibiliteit, kracht, coördinatie en houding gewerkt.

“Gelijk na de les merk ik dat ik meer energie heb. Als ik een keer moet overslaan, ben ik stijver en strammer”, vertelt Meya. Zij is 69 jaar en weet nu twee jaar dat ze reuma heeft.

Door het dansen bij Dance for Health gaat bewegen haar makkelijker af, een dagelijkse handeling als het dragen van een boodschappentas gaat nu beter dan voorheen.

Ineke Meek geeft wekelijkse dansworkshops met wisselende thema's op woensdagochtend (10:30 uur) in het Poortgebouw, Rijnsburgerweg 10, Leiden (naast Centraal Station Leiden)
Iedereen is welkom om te ervaren wat Dance for Health kan betekenen.

Ook zijn er op andere plekken in Nederland zijn Dance for health lessen te volgen. KIjk daarvoor op de website van Danceforhealth.

Ineke Meek is werkzaam in het bedrijfsleven en nodigt mensen uit hun verstand in te zetten om hun hart te volgen en daarmee de verbinding met hun lichaam en anderen aan te gaan.

Meekitmove
Ineke Meek

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.