Persoonlijke groei Yoga

Klassieke Yoga, Gentle Yoga en Flow &Yin Yoga op alle niveau's en in een warme studio
Haarlem

In Het Yogahuis kun je sinds 1996 Klassieke Yoga volgen. OOK Gentle Yoga en Flow &Yin Yoga. Op alle niveau's en in een vertrouwde, veilige sfeer. Momeneel hebben we een 10rittten- les-kaart voor slechts 60€ voor de nieuwkomer!

Een enthousiast team staat garant voor pittige en zachtere Yogalessen met ruimte voor individuele aandacht. De techniek van de asana's vinden wij belangrijk en hieraan werken wordt zorgvuldig afgewisseld met heerlijke Flow Yoga. De Yogalessen geven je vele tools om de Yoga praktisch toepasbaar te maken in je dagelijkse leven.

Naast het reguliere lesrooster (zie website) verzorgen wij ook ZondagYoga, RapaYoga aan zee, Yogavakanties in Portugal,en Individuele Coaching op basis van Yoga en YogastudieGroepen.

Door de jarenlange Yoga -ervaring is het slim om bij Els een proefles te volgen. Ook de absolute beginner is welkom!

Je vind het Yogahuis op loopafstand van het station in het oude hart van Haarlem.

Biografie / Over Els van Driel

Toen ik in 1984 door India reisde, kwam ik in aanraking met de yoga van BKS Iyengar. Ik was direct verkocht toen ik hem eenmaal thuis in Amsterdam daar een yogademonstratie zag geven. Mijn liefde voor yoga was geboren.

Mijn werk als sociotherapeut in de psychiatrie en als hbo verpleegkundige liet ik achter me. In 1985 begon ik de 3 jarige opleiding tot docent Iyengar- yoga en behoorde tot de eerste lichting “Iyengar certificed teachers” toen ik les ging geven in de Kosmos in Amsterdam. Al vanaf 1985 geef ik yoga-lessen in Haarlem, Amsterdam, aan Zee en in Portugal.

Behalve door de Iyengar die ik als basis hanteer ben ik in mijn lesgeven geinspireerd door Dona Holleman, die mij kennis over ademtechniek bijbracht, evenals het gebruik van principes om de energiehuishouding te optimaliseren. Van 1990 tot 1998 deed ik jaarlijks een training bij haar in Italië. Daarna volgde ik vele weekend workshops die ze in Amsterdam gaf.

Vanuit de behoefte mijn medemensen en reisgenoten helderheid te verschaffen in veranderingsprocessen heb ik het laatste decennium veel “gestudeerd”: Ashtanga yoga weekends, helende reizen, eenzame retraites, niet aflatende yogabeoefening, indringende persoonlijk ervaringen aan ziekbedden, brachten me tot de holistische Klassieke yoga die ik nu beoefen en waarin ik met volle overtuiging lesgeef.

Yoga is voor mij, mits juist gehanteerd een krachtig middel gebleken om te ontdekken, op te schonen en te veranderen. Daar wil ik mijn leerlingen iets van meegeven. Door mijn aanpak geef ik hun daarvoor vele “tools”. Zo blijken ze in staat thuis zelf aan de slag te gaan en hun eigen-wijze yoga in hun leven te integreren.

Yogales geef ik dus vanaf 1985 en sinds 1996 heb ik mijn eigen yogastudio; “Het Yogahuis” in Haarlem. Ook ben ik initiatiefneemster van Yoga aan Zee en van Yogavakanties, -events, -workshops in binnen- en buitenland.

Het Yogahuis
Els van Driel

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: