Persoonlijke groei Coaching - Relatiecoaching

Praktijk voor Psychologie & Relaties NVRG lid eft
Heemstede

Opgeleid als GZ-psycholoog (BIG registratie) en relatie- en gezinstherapeut (NVRG) combineer ik een degelijke ondergrond met kennis en ervaring uit meer alternatieve stromingen. 

De boeken van Jan Geurtz (Verslaafd aan liefde en Bevrijd door liefde) geven een goed beeld van mijn benadering. Ook in een relatie is ieder persoon zelf verantwoordelijk voor zijn ontwikkeling en emoties. Pas als die verantwoordelijkheid ook echt genomen wordt is een stromende liefde mogelijk. Ik help de partners om nieuwe manieren te vinden om elkaar werkelijk te ontmoeten, In die ontmoeting kan dan ontdekt worden waar de relatie naar toe wil, 

In de sessies zullen er regelmatig eenvoudige oefeningen gedaan worden.Je krijgt deze oefeningen mee zodat er thuis mee geëxperimenteerd kan worden. In een vervolgsessie kunnen dan de ervaringen gedeeld worden. De ervaring leert dat deze praktische werkwijze snel tot verdieping en inzicht leidt. Voor veel stellen is het leven druk, bovengenoemde werkwijze zorgt dat de aandacht makkelijker bij het relatieproces blijft. 

De eerste sessie is meteen de start van de begeleiding, Als binnen een half uur blijkt dat de match niet klopt wordt het gesprek zonder kosten afgerond.

Biografie / Over Marja Moors

Mijn psychologiestudie rondde ik af met een onderzoek naar de bruikbaarheid van dromen in het dagelijks leven. Na de postdoctorale opleiding tot GZ-psycholoog specialiseerde ik me als relatietherapeut, droomwerker en non-duaal coach. Op mijn website staat een uitgebreide CV.

 

Praktijk M.C. Moors
Marja Moors

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.