Persoonlijke groei Psychosociale therapie

Lichaamsgerichte Psychotherapie, Traumatherapie, innerlijk Kindwerk, Familie opstellingen
Groningen

Ben jij psychisch, emotioneel of lichamelijk uit balans?

  • Zit je niet lekker in je vel? 
  • Heb je last van stress? 
  • Voel je je vermoeid, overbelast, overspannen of heb je een burn-out? 
  • Voel je je angstig, verdrietig, boos, somber of zelfs depressief? 
  • Heb je last van lichamelijke klachten? 
  • Heb je het gevoel dat je meer overleeft dan leeft? 
  • Loop je steeds vast in dezelfde gedragspatronen? 
  • Zou je meer contact met jezelf, je gevoel of je lichaam willen ervaren?

Lichaamsgerichte (Psycho)therapie is een effectieve therapievorm waarbij we naast het gesprek ook werken met hoe ervaringen en emoties in jouw lichaam zijn opgeslagen. Hoe belemmeren ervaringen die je hebt opgedaan in jouw leven je nu nog om het leven te leven zoals jij dat graag zou willen en helemaal jezelf te zijn? Op welke manier hebben zij een afdruk achtergelaten in de vorm van een belemmerende overtuiging, een patroon, emotie, lichamelijke klacht of blokkade? Wat heeft hierin nog aandacht nodig? Hoe kan oude vastgezette energie worden losgelaten?

Ik kijk graag samen met jou wat jij zou willen voor jezelf en jouw leven. Samen onderzoeken we jouw klachten en kijken we welk verhaal hierin nog verstopt zit. Je leert nieuwe vaardigheden en helpende gedragspatronen waar je de rest van je leven profijt van hebt. 

Ik maak gebruik van diverse technieken vanuit de lichaamsgerichte Psychotherapie, Traumatherapie, Innerlijk Kindwerk, Primal Rebirth Therapie en Familie opstellingen. 

Wil je meer weten? Neem gerust vrijblijvend contact met mij op. Je bent van harte welkom!

Biografie / Over Jaldhara Gerritzen

Als kind was ik al ge├»nteresseerd in hoe mensen in elkaar zitten en wat hen beweegt. De keuze voor de studie Psychologie was dan ook snel gemaakt. Vanuit mijn andere passie, namelijk die voor kinderen, switchte ik na mijn propedeuse naar de Pabo. 

Na 10 jaar met veel plezier in het basisonderwijs gewerkt te hebben als leerkracht, raakte ik in 2007 burn-out. Het gevolg van vele jaren overleven op wilskracht. Dat moest anders kunnen. Er moest meer zijn in het leven. Vanuit een persoonlijke zoektocht naar dit meer kwam ik in aanraking met Innerlijk kindwerk, Familie opstellingen en Traumaheling. Hierin vond ik wat ik al zolang zocht: heling en een diepere verbinding met mezelf en anderen. Ik besloot dit werk door te geven, zodat ik anderen kon begeleiden die ook op zoek waren naar meer in hun leven. 

Ik volgde diverse opleidingen op het gebied van Lichaamsgerichte (Psycho)therapie, Traumatherapie, Primal Rebirth therapie en Familie Opstellingen. Na afronding van de opleiding Lichaamsgerichte Psychotherapie (Aumm Institiuut) specialiseerde ik mij in Traumatherapie, Familie Opstellingen en Traumaheling bij kinderen.

Sinds 2015 werk ik als Lichaamsgericht therapeut, Traumatherapeut, Primal Rebirth therapeut en Kindercoach binnen mijn eigen Praktijk Souldrops aan de Hereweg 100 in Groningen. Ik heb hierin mijn passie en missie kunnen verbinden: volwassenen, kinderen en jongeren begeleiden bij hun helings- en ontwikkelingsproces.

In het werken met jou zijn respect, gelijkwaardigheid, empathie, compassie en humor belangrijke waarden voor mij. Ik bied je graag een veilige bedding van waaruit jij in jouw tempo kunt leren, helen en jezelf ontwikkelen. Je bent van harte welkom!

Praktijk Souldrops
Jaldhara Gerritzen

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: