Gezondheid Massage

ELmotion Massages & Coaching
Haren Gn

Wil jij ook

  • Meer ontspanning ervaren?
  • Pijnvermindering?
  • Beter kunnen slapen?
  • Meer rust ervaren in je hoofd?
  • Soepelere spieren en gewrichten?
  • Een betere gezondheid?
  • Een andere kijk op de problemen waar je in je leven tegenaan loopt?
  • Meer in je kracht staan en je eigen weg volgen?

Dan ben je bij ELmotion aan het juiste adres. 
Lichaam en geest vormen samen één complex geheel. Ik heb zelf door een ziekteproces op jonge leeftijd kunnen ervaren hoe die twee elkaar beïnvloeden. Als je emotioneel niet lekker in je vel zit heeft dit z'n weerslag op het lichaam. Als je je bewust wordt van wat er daadwerkelijk binnen jezelf leeft op lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel vlak, dan kun je zelf een betere balans creëren binnen je systeem. Waardoor je beter in je vel komt en je je vitaler en energieker gaat voelen. Het is mijn missie om mensen hierbij te ondersteunen, begeleiden, motiveren en inspireren, zodat ze meer in hun kracht komen en meer vanuit hun eigen authentieke zelf kunnen gaan leven. 
Massage biedt hiervoor een mooie ingang, omdat massage je meer in contact brengt met jezelf. In mijn praktijk kun je terecht voor verschillende massages, waaronder therapeutische massages, holistic pulsing, hotstone, kruidenstempel, kokosstempel, ontspanningsmassage, Thaise yoga massage en zwangerschapsmassage.
Daarnaast maak ik gebruik van Neuro Emotionele Integratie, Occulo Motoric Regulation en Power-steering om mensen meer bewust te laten worden van de oorzaak van hun problemen. Door mensen een andere kijk te bieden op hun problemen, ontstaat er meer bewustzijn en begrip.

ELmotion Massages & Coaching
Ellen Kuijer

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.