Persoonlijke groei Coaching - Diverse Coaching

Bewust Leven ~ Coaching & Training
Harkstede

Mijn naam is Wendy van Mieghem. Ik ben psycholoog, socioloog en in het bezit van het Europees Certificaat Psychotherapie. Bewust leven is mijn passie. In de 15 jaar dat ik individuele psychotherapie en trainingen gaf, heb ik vooral geleerd dat ik mensen niet kan helpen. Niet echt. Alleen jij kan jezelf helpen om anders te leren omgaan met iets dat je lastig vindt. Of om meer voldoening uit je dagelijks leven te halen. Ik bied je hierbij naar wens graag inspiratie, handvatten en individuele feedback.

Soms is het fijn als iemand een stukje met je meeloopt. Ik luister, vat samen, leg waar nodig onderliggende patronen bloot, kom tot de kern en bied een inzichtgevend kader. Zo krijg jij in korte tijd inspiratie en handvatten waarmee je verder kunt.

Waar nodig ontvang je tijdens een sessie of training individueel afgestemde doe-opdrachten, waarmee je thuis of op je werk direct aan de slag kunt. Ik spreek het liefst af in blokken van 5 individuele sessies van een uur, zodat er op overzichtelijke wijze ruimte is voor verdieping. Het is ook mogelijk om een hele dag 1-op-1 begeleiding te krijgen.

Ik combineer ervaringsgerichte kennis over natuurlijkheid in herstel en veranderprocessen met inzichten uit de oosterse- en westerse psychologie, sociologie en filosofie. Ik werk naar wens met:

  • ademhaling;
  • natuur;
  • meditatie;
  • mindfulness;
  • lichaamsbewustzijn;
  • energiepunten en
  • holistic pulsing.

Meer informatie over individuele begeleiding vind je op de website. Ga via het kopje 'Trainingen' naar de pagina 'Individuele begeleiding'.

Bewustleven.eu - Wendy van Mieghem

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.