Duurzaamheid Verhuur Accommodaties

Woldstee Bed & Breakfast en werkruimte
Groningen

Woldstee Bed & Breakfast en werkruimte ligt aan de rand van de stad Groningen. Deze unieke ligging biedt het beste van twee werelden. De voormalige boerderij ligt pal naast natuurgebied van het Groninger Landschap. Dit biedt een goed uitgangspunt voor mooie fietstochten en heerlijke wandelingen. Maar ook het centrum van de bruisende stad Groningen ligt op fietsafstand van de Woldstee. De B&B heeft vijf gastenkamers met een eigen badkamer.

De Woldstee heeft ook een representatieve werkruimte die van alle faciliteiten is voorzien om effectief en rustig te kunnen werken. De ruimte is 7 dagen per week per uur te huur tussen 7.00 en 24.00 uur. Hierdoor is de ruimte uitermate geschikt voor (flex)werk of Het Nieuwe Werken voor individuen of kleine teams. Daarnaast biedt de weidse en landelijke ligging de rust en inspiratie voor coachings- of andere persoonlijke gesprekken. 

Bij de Woldstee wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met duurzaam ondernemen. Bijvoorbeeld het water waarmee u doucht wordt verwarmd met behulp van zonnepanelen. Ook zijn er zonnepanelen aanwezig voor de elektriciteit. En tijdens het ontbijt worden er zo veel mogelijk streek- en biologische producten geserveerd. Daarnaast wordt het afval gescheiden en kunt u een fiets lenen om de stad in te gaan.

Woldstee Bed & Breakfast en werkruimte
Saskia in't Veld

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.