Persoonlijke groei Centra voor Bewustwording

Rosability
Groningen

Visie & Werkwijze Rosability.  

Ik sta ontspannen, speels en licht in het leven waarbij ik de essentie en kwaliteit van het leven onderzoek en me inzet voor groei en bewustzijn. 

Ik daag jou uit om je kwaliteit van leven te verhogen door opnieuw verbinding te maken met jezelf, opnieuw verbinding te maken met je omgeving en je opnieuw te verbinden met je dat waarvoor je geboren bent.

Ik zet hiervoor ervaringsgerichte oefeningen, coaching en healing in. Dit verlicht je oude pijn, maakt destructieve gedragspatronen inzichtelijk zodat je bewustzijn verhoogt. Hierdoor komt er meer ruimte voor een nieuw perspectief. Je leven wordt lichter, vrijer, blijer en meer betekenisvol. 

Kom het zelf ervaren. Ik kijk er naar uit om jou (weer) te ontmoeten.

NAMASTÉ

ROSA

Biografie / Over Rosa Francken

Hallo lezer, 

Mijn naam is Rosa. Heel mijn leven ben ik geintresseerd geweest in mensen. Hoe mensen leven, communiceren, wat mensen dromen enz. Ik vind het fijn om een diepgaand gesprek met jou te hebben over de essentie van je leven. Ik heb van deze passie uiteindelijk mijn beroep gemaakt. Eerst in reguliere zorginstellingen en nu in mijn eigen bedrijf.  

De opleidingen en cursussen die ik heb gevolgd zijn: CMV, Pedagogiek, Coaching, NLP, TA, Reiki, Shin- Do, Sjamanistisch Healer, Quantum Healing, Soul Body Fusion ®, Kinesiologie, Klasieke/ intuïtieve massage en Mediumschap & Healing. Hierdoor heb ik veel kennis en ervaring opgedaan.  Ik heb diverse methodieken geleerd die ik weet in te zetten bij coaching en healing die ik aanbied. Daarnaast ben ik een medium en zal ik wanneer nodig en gewenst mijn intuitie inzetten om jou meer inzicht te geven in de (levens)vragen die jij hebt.

Ik blijf zelf in balans door creativiteit, yoga, de natuur, wandelen, reizen, dansen, zingen, meditatie en zelfreflectie.

Rosability
Rosa Francken

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: