Persoonlijke groei Reiki en magnetiseren

Handreikend Coachen
Groningen

Handreikend coachen is mijn unieke combinatie van een helingsbehandeling en het lezen van je energie. Inzichten en heldere waarnemingen worden in een coachingsgesprek verder besproken. Hierdoor wordt helder waarmee je aan het werk mag en krijg je tools aangereikt om hiermee zelf verder te kunnen.

Biografie / Over Monique Martens

Koken is van kinds af aan al een passie geweest. Het kook-gen heb ik van mijn oma geërfd. Het fijne aan koken vind ik dat ik me helemaal daar op focus; alles buiten de keuken is er even niet. De geuren, kleuren en smaken strelen mijn zintuigen. Echt een moment van ontspannen en weer opladen. Ik vind het belangrijk dat de ingrediënten waar ik mee kook een eerlijke oorsprong hebben, dus gebruik ik veel biologische- en streekproducten.
Na het koken kan ik altijd erg genieten van de mensen die ik zie smullen van wat ik heb bereid en van de gezelligheid en verbondenheid die samen eten creëert. Mijn levensdoel is Mensen Verbinden oa door eten.

In 1996 verhuisde ik naar Groningen waar ik een opleiding Facilitaire Dienstverlening en Catering ben gaan doen. Na wat cateringwerk ben ik verder gaan studeren, ik heb de opleiding HBO Sociaal Pedagogische Hulpverlening afgerond en veel in de Hulpverlening gewerkt met zeer uiteenlopende doelgroepen, in de Kinderopvang en een tijdje als jobcoach bij het MJD.

Kort na de geboorte van mijn zoon ben ik begonnen met de traditionele Japanse Reiki-opleiding, dat Usui Reiki Ryoho wordt genoemd en sinds de zomer 2016 ben ik ingewijd als Reiki Master. Onlangs ontving ik ook de 3 inwijdingen Kundalini Reiki, die gebruikt maakt van je eigen Kundalini energiebron. Door tijdens de reikibehandelingen, beelden en ingevingen die ik doorkrijg te combineren met een stukje coaching, heb ik Handreikend Coachen ontwikkeld. Reikibehandelingen en opleidingen geef ik aan huis. Een cursus Ken je Kracht met oa een Oermoederopstelling, is nog in ontwikkeling.

Ik ben nog opzoek naar mijn droompand waar ik samen met anderen alles wat ik te bieden heb kan manifesteren.

Mo'Flow
Monique Martens

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: