Persoonlijke groei Muziek & Zang

Stembevrijding Groningen
Groningen

Stembevrijding is een krachtige en speelse manier om meer innerlijke vrijheid te ervaren, je ruimte in te nemen en nieuwe stappen in je leven te zetten. De stem vormt daarbij de ingang. Stembevrijding laat jou tot leven komen en brengt je dichterbij jouw eigenheid en kracht. Draagt bij aan meer bezieling in leven en werk.

De Groningse stembevrijders Evert Vos en Avelien Jansen delen de passie voor stembevrijding en hebben allebei een praktijk in de nabijheid van de stad Groningen. Avelien in Haren onder de naam 'de Levensgenieter' en Evert onder zijn eigen naam in Onderdendam. In de samenwerking komen hun gedeelde passie en ervaring als 'mensenwerkers' prachtig bij elkaar. Hun inspirerende programma 's nodigen uit om vrijuit te zingen en voluit te leven.

In het aanbod van Stembevrijding Groningen laagdrempelige kennismakingsworkshops, dagworkshops met ruimte voor verdieping, series en weekenden. In de agenda op onze website vind je ons complete aanbod. Je hebt geen zangervaring of een geoefende stem nodig om mee te kunnen doen!

'Ik merk dat ik nu veel beter mijn ruimte kan nemen, en dat mijn stem krachtiger en vrijer is geworden.'

'Er is bij mij een diep besef ontstaan wat echt belangrijk is in mijn leven en een sterk verlangen om daar voor te kiezen.'

Stembevrijding Groningen
Avelien Jansen & Evert Vos

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.